3 accesorii care îți pot completa ținuta medicală într-o manieră inedita

Ținuta medicală nu trebuie să fie definită de simplitate, ci poate să reprezinte o marcă a personalității și să fie aleasă în funcție de preferințele individuale în materie de culoare, tip de croială și material. Nu puține sunt cadrele medicale care au înlocuit clasicele uniforme albe din garderobă cu halate și pantaloni în culori vesele.

Pe lângă diversitatea de modele care se adresează cadrelor medicale din orice specializare, există și câteva accesorii practice, potrivite pentru a completa uniforma medicală și pentru a o scoate din tipare într-o manieră subtilă, elegantă și modernă. În rândurile următoare, îți vom prezenta trei dintre aceste accesorii:

1. Ciorapi de compresie

Personalul medical este nevoit să petreacă multe ore în picioare și să se deplaseze rapid prin saloane și pe coridoare. Dacă te identifici cu această descriere, e foarte posibil să te fi confruntat deja cu dureri și disconfort la nivelul picioarelor după o zi obositoare de lucru.

Ideea din spatele ciorapilor de compresie este aceea de a ameliora simptomele aferente unor afecțiuni venoase, precum și de a îmbunătăți circulația sângelui, a preveni umflarea picioarelor și a reduce disconfortul pe care e foarte posibil să îl resimți la nivelul membrelor inferioare la finalul zilei. Așadar, îți poți înlocui șosetele obișnuite cu ciorapi de compresie, care nu numai că sunt confortabili și disponibili în modele variate, dar care pot contribui la relaxarea picioarelor obosite;

2. Suport legitimație retractabil

O modalitate specială prin care îți poți afișa legitimația și prin care o poți integra în ținuta ta este să alegi un suport de legitimație modern, pe care să îl poți fixa ușor pe halatul medical. Dacă lucrezi într-un cabinet de pediatrie sau într-un cabinet stomatologic, te-ar putea interesa un suport cu model simbolic, în culori vesele și distractiv pentru micuții pe care îi întâlnești în fiecare zi.

Poți alege unul dintre modelele de suport legitimație din oferta MediFashion, care înfățișează personaje amuzante și simpatice, ce vor atrage cu siguranță atenția micuților pacienți și le vor aduce un zâmbet pe buze. Un astfel de accesoriu poate să completeze atât o ținută simplă, cât și o uniformă Disney, care se găsește deja în garderoba multor cadre medicale ce lucrează cu copii;

3. Organizator de buzunar

Vrei să adaugi un plus de funcționalitate uniformei tale? Dacă ai nevoie de mai mult spațiu de depozitare pentru a transporta cu tine obiecte precum instrumente de scris, bandaje sau o foarfecă, organizatorul de buzunar este accesoriul potrivit dacă vrei să ai astfel de articole la îndemână, într-un organizator pe care îl poți introduce în buzunarul halatului sau pe care îl poți atașa de o curea. Obiectele de care ai nevoie în permanență vor fi depozitate într-o manieră organizată, astfel încât să ai acces imediat la ele.

Aceste trei accesorii sunt practice și pot completa ținuta medicală de zi cu zi, fie că activitatea se desfășoară într-un spital, un cabinet privat sau un laborator de analize. Accesoriile din colecția MediFashion își propun să ofere un plus de confort și să contribuie la o mai bună organizare a diferitelor obiecte pe care un cadru medical le poartă pretutindeni.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola