4 ponturi pentru alegerea celei mai bune uniforme medicale pentru bărbați

Bărbații au o pondere importantă în cadrul personalului medical din România și din întreaga lume. Pentru ei, uniformele medicale sunt, ca și în cazul femeilor, unele care pun accentul pe: rezistență, durabilitate, confort și, bineînțeles, protecție în fața agenților patogeni din unitățile sanitare. Uniformele care bifează toate aceste caracteristici sunt perfecte pentru bărbații din sectorul medical, indiferent că sunt medici, asistenți, laboranți etc.

Iată 4 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vrei să achiziționezi o uniformă medicală pentru bărbați:

  1. Echilibru între cost și confort

Din dorința de a economisi, unii oameni sunt tentați să cumpere produse mai ieftine. De cele mai multe ori, însă, produsele ieftine sunt de slabă calitate, iar în cazul personalului medical nu este loc de jumătăți de măsură. Evident că acest lucru nu înseamnă să plătești mai mult decât îți poți permite, ci să te orientezi către uniforme cu un bun raport calitate-preț. Uniformele Cherokee sunt excelente, din acest punct de vedere, pentru că îți aduc un plus de stil, calitate și confort la prețuri avantajoase.

  1. Diverse opțiuni în privința culorilor

În trecut, uniformele medicale erau în majoritate de culoare verde, și nu albe, pentru că se spălau mai ușor petele specifice de pe materialele colorate. S-a vehiculat chiar în mediul medical ca albastrul și verdele previn oboseala ochilor, care este mai ridicată în cazul uniformelor de un alb strălucitor sau de un roșu aprins. Însă, oricare ar fi preferințele legate de culoare ale profesioniștilor sanitari, au de unde alege! Îți recomandăm uniformele Dickies, pe care le poți găsi în diverse nuanțe: negru, alb, bleu ciel, galaxy blue, verde, olive sau cu diverse imprimeuri. De asemenea, o idee foarte bună sunt și uniformele Disney pentru bărbați sau unisex, indicate pentru cei care lucrează cu copiii.

  1. Uniformă strâmtă sau largă?

Croiul unei uniforme medicale este și el foarte important, și în cazul bărbaților, și în cazul femeilor. Uniformele pentru bărbați au, de regulă, umerii mai largi și mânecile mai încăpătoare. Acest lucru le permite asistenților sau medicilor să se miște în voie, pentru a putea efectua diverse manevre sau proceduri într-un mod confortabil. Halatele sau uniformele care restricționează mișcarea vor fi inutile, tocmai pentru că împiedică desfășurarea actului medical și sunt o sursă de stres pentru purtătorii lor. Pentru a te simți bine în mediul tău de lucru, îți propunem halatul medical antimicrobian cu barieră fluidă, de laborator, Lung White, care îți asigură mobilitate și confort la superlativ.

  1. Buzunarele sunt absolut necesare

Profesioniștii din sănătate fac, de multe ori, o grămadă de lucruri în același timp, îndeplinind mai multe sarcini. De aceea, o bună organizare este esențială pentru eficientizarea muncii. Câteva buzunare te pot ajuta să-ți ții mâinile libere și să depozitezi: carnețele, pixuri și diverse instrumente de maximă utilitate.

În concluzie, atunci când urmează să achiziționezi o uniformă medicală, ține cont în primul rând de indicațiile conducerii în privința anumitor modele recomandate și alege produse de bună calitate, rezistente, realizate din țesături special alese și tratate astfel încât să te protejeze.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola