Bariera antimicrobiană – scutul indispensabil al uniformei medicale

V-ați gândit cum ar fi ca purtatul uniformei medicale să nu mai fie o problemă? Ați vrea să mergeți acasă liniștit, știind că nu duceți cu dumneavoastră germenii intraspitalicești? V-ați irosit încrederea în țesăturile de slabă calitate care își pierd proprietățile după foarte puțin timp? MediFashion este singurul furnizor din România de uniforme ce folosesc tehnologia Silvadur, din gama de produse Certainty Antimicrobian și Certainty Antimicrobian Plus. Faimosul brand Cherokee Uniforms care deține această gamă este lider pe piața mondială a textilelor medicale, iar profesioniștii din România pot beneficia de produsele lor exclusiv prin intermediul MediFashion.

Silvadur și Nanotex – cea mai eficientă combinație pentru lupta împotriva microorganismelor

Hainele antibacteriene nu mai sunt o poveste recentă printre cei care muncesc în domeniul sănătății. Însă de multe ori așteptările ne sunt înșelate și descoperim că funcția antibacteriană nu este atât de eficientă pe cât am avea nevoie. Acest lucru se întâmplă pentru că există două tipuri de materiale antibacteriene: antimicrobiene și antimicrobiene cu barieră fluidă. În timp ce majoritatea produselor de pe piață folosesc tehnologiile mai simple, uniformele Certainty includ atât sistemul Silvadur dezvoltat de compania Dow Chemical – sistem bazat pe aplicarea ionilor de argint pe suprafața materialelor – cât și tratamentul NANOTEX Resists Spills care oferă permeabilitate prin transformarea lichidelor în mărgele ce vor cădea de pe material. Astfel, ionii de argint se activează la contactul cu bacteriile și inhibă dezvoltarea acestora, iar moleculele NANOTEX păstrează permeabilitatea materialului, oprind dezvoltarea de microfilme pe suprafața costumului de spital.

În condițiile în care 65% dintre profesioniștii din domeniile medicale, de healthcare și wellness au spus că poartă echipamentul de muncă și în afara incintelor, înțelegem cât de importante sunt standardele de asepsie și antisepsie ce trebuie respectate. Testarea produselor Certainty și Certainty Plus a fost făcută de mai multe instituții printre care Asociația Americană a Chimiștilor și Coloriștilor din Domeniul Textil (AATCC), Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO) și Standarde Industriale Japoneze (JIS). Germenii folosiție pentru teste au fost dintre cei mai des incriminați în infecțiile cu patogeni, precum Escherichia Coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonie, Candida albicans și Pseudomonas aeruginosa. Rezultatele au demonstrat o protecție de peste 99,9% atunci când protocoalele de testare au inclus verificarea independentă a rezultatelor, indici de performanță ca scorojire, exfoliere, conținutul și greutatea fibrelor, rezistența culorilor la spălat și lumină sau valoarea ph-ului. În practica clinică cea mai bună și rapidă dovadă a eficacității antibacteriene a acestor produse, pe lângă scăderea ratei infecțiilor nosocomiale, este eliminarea mirosurilor neplăcute de pe costumul de spital, chiar și după gărzi de 36 de ore. Protocoalele de igienizare funcționează mai bine pe materialele NANOTEX, iar durata de viață a uniformelor crește, deoarece impermeabilitatea nedegradabilă menține textura originală a țesăturilor.

Reputația brandului si a uniformelor Cherokee nu este una fără motiv atunci când vorbim despre cele mai înalte standarde de performanță, iar produsele lor sunt acum disponibile profesioniștilor din România datorită MediFashion, companie cu experiență de peste 9 ani în acest domeniu.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola