Când îți dorești pacienți sănătoși și clienți fericiți, caută înainte de toate calitatea

Profesioniștii se bucura de acest statut pentru că nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură nici măcar la acele aspecte care par mai puțin relevante pentru munca pe care o prestează. Diferența stă în micile detalii care demonstrează grijă la fiecare pas. Indiferent că vorbim despre medici, asistente, profesiniștii din domeniul healthcare sau din domeniul wellness, atenția pentru echipamentul folosit este cea care de multe ori schimbă complet perspectiva celor cu care intrăm în contact. Din acest motiv, compania MediFashion furnizează doar produse de cea mai înaltă calitate, având exclusivitate pe piața din România pentru cele mai renumite branduri internaționale precum Cherokee Uniforms, AnyWear sau Dickies.

Performanța este doar la nivel Premium

Atunci când vine vorba despre costumație medicală cu țesături ultraușoare sau de pantofi și saboți pentru domeniul medical, tehnologiile de ultimă oră sunt în permanentă dezvoltare în țările din Vest, dar piața din România a fost pentru multă vreme privată de aceste inovații. Lucrurile s-au schimbat în 2010 când compania MediFashion a început să importe și să distribuie aceste produse, făcându-le accesibile și profesioniștilor de la noi din țară. De atunci și până acum am învățat și ne-am perfecționat în permanență, am ținut pasul cu cele mai noi tehnologii, fiind disponibili clienților noștrii atât în cele două magazine din București (ambele situate strategic lângă Spitalul de Urgență Floreasca, respectiv la intrarea principală a Spitalului Militar Central), cât și online pentru medicii și specialiștii din țară.

Datorită seriozității și profesionalismului demonstrat de-a lungul timpului, am devenit reprezentanții oficiali ai liderului mondial Cherokee Uniforms din SUA. Acest brand ultracunoscut există încă din 1972, adăugând mereu stil și comfort uniformelor și accesoriilor medicale de cea mai înaltă calitate. Fiecare colecție nouă de sezon îmbină funcționalitatea cu comfortul și stilul potrivit, îmbunătățind condițiile de muncă din domeniul medical și wellness din toată lumea. Produsele Cherokee pot fi rapid și convenabil procurate prin intermediul nostru, imediat ce au fost puse în vânzare pe piața din America, la prețuri care nu țin cont de monopol ci de avantajele tehnologiilor oferite.

Cu peste 800 de modele de produse disponibile în permanență, satisfacem atât nevoile persoanelor private cât și pe cele ale instituțiilor și companiilor din domeniul sănătății. Livrarea este gratuită, iar specialiștii echipei noastre vă stau la dispoziție pentru orice sfaturi, indicații sau nelămuriri, la telefon sau la sediile noastre de lucru din București. La MediFashion veți găsi toate auxiliarele necesare desfășurării activității dumneavoastră, de la halate, bonete și încălțăminte Cherokee sau AnyWear de spital, până la termometre, pulsoximetre, tensiometre sau diverse protecții sterile. Toți cei care au apelat la serviciile noastre au înțeles că prețuim calitatea și performanța mai presus de orice și că noi suntem soluția ideală pentru piața medicală din România.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola