Ce atribute îndeplinesc articolele vestimentare din colecția Infinity, dedicată cadrelor medicale?

Brandul Cherokee ocupă una dintre pozițiile fruntașe când vine vorba despre preferințele vestimentare ale medicilor și asistentelor din întreaga lume. Dacă ești practicant în domeniul sănătății, probabil ai auzit deja despre aceste uniforme sau poate chiar deții una!

Uniformele Cherokee s-au remarcat în rândul cadrelor medicale prin faptul că îmbină cu succes caracteristici funcționale și practice cu designul modern și atractiv. Colecția Infinity a fost concepută în mod special pentru profesioniștii din sectorul medical care pun preț pe stilul uniformei și pe calitate. Ca element distinct, Infinity aduce un plus în materie de design și nu face rabat de la materialele superioare din punct de vedere al calității.

Halatul CK747A este definit de confort, funcționalitate și libertate în mișcare

Medicii și asistentele au o meserie mai mult decât importantă, iar aceștia își desfășoară adesea activitatea în condiții de stres și presiune. Uniforma medicală nu trebuie să fie altceva decât un element care să le ofere confort și să îi ferească de fluide, infecții și bacterii. Ca să te simți confortabil pe tot parcursul zilei, chiar și atunci când petreci mai bine de 12 ore în spital, alege un halat din colecția Infinity, marca Cherokee!

Halatul medical CK747A este remarcabil prin design, dar și prin proprietățile antimicrobiene, care elimină mirosurile neplăcute, creează o barieră împotriva petelor și factorilor externi, devenind uniforma ideală pentru mediul spitalicesc. Fabricat dintr-un mix de poliester și spandex, în proporții de 95% respectiv 5%, acest halat este confortabil, ușor de întreținut și se pliază fără efort pe formele corpului tău.

Pantalonii CK147A completează ținuta și amplifică bariera de protecție

Pantalonii îndeplinesc același rol pe care îl îndeplinește și halatul medical: protejează pielea de factori externi și asigură confort termic, precum și flexibilitate. În acest sens, din colecția Infinity poți să alegi pantalonii CK147A, care sunt perechea ideală a halatului menționat anterior, având culoare și compoziție identică.

Pantalonii abordează un stil lejer, modern, au talie medie și sunt prevăzuți cu mai multe buzunare (trei în partea frontală – dintre care unul cu fermoar – și unul în spate), astfel încât să poți depozita și transporta cu ușurință instrumente medicale compacte sau telefonul mobil. În plus, pantalonii sunt prevăzuți cu șnur, astfel încât să îi reglezi după bunul plac. Important este să te simți confortabil și uniforma să nu devină un motiv de disconfort, mai ales atunci când trebuie să te deplasezi rapid.

Acești pantaloni îți oferă protecție sporită împotriva transpirației, a disconfortului termic și cel mai important, împotriva contaminării cu bacterii, viruși, germeni și alți agenți patogeni care nu trebuie să îți atingă pielea. De altfel, sunt rezistenți la spălările frecvente și culoarea deosebită rămâne intactă dacă respecți indicațiile de spălare.

Cherokee reunește atribute practice și estetice în colecția Infinity

Articolele vestimentare din colecția Infinity marca Cherokee sunt disponibile pe MediFashion și se adresează în mod special cadrelor medicale care pun accentul pe trăsăturile practice ale uniformei, dar care nu vor să renunțe la stil și preferă un design modern chiar și atunci când își aleg uniforma pentru serviciu.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola