Cherokee Print, uniformele care facilitează comunicarea cadrelor medicale cu copiii

Medici pediatri, medici stomatologi, asistente – aceștia sunt doar câțiva dintre profesioniștii care se întâlnesc la ordinea zilei cu cei mai mici pacienți, ce vin la spital sau la cabinetul medical însoțiți de părinți pentru a primi un diagnostic, un tratament sau pentru un control de rutină. Oricare ar fi motivul pentru care se prezintă la medic, mulți dintre cei mici se confruntă cu o teamă de nedescris, care poate fi motivată de experiențele traumatizante din trecut sau de neliniștea provocată de necunoscut.

Uniforma poate contura prima impresie a copilului despre mediul spitalicesc

Nu numai echipamentele medicale și instrumentele zgomotoase pot fi sursa neliniștii pe care o simt copiii, ci și uniforma pe care o porți atunci când interacționezi cu ei. Deși poate părea surprinzător, prima impresie joacă un rol important în relația pe care o stabilești cu micul pacient pe termen lung. Așadar, oferă-i acestuia o imagine veselă și poartă o uniformă care să îl ajute să depășească barierele justificate sau nu și care să creeze un prilej de conversație.

Copiii se vor împrieteni mai ușor cu medicii și asistentele care le demonstrează micilor pacienți că au ceva în comun cu aceștia, anume dragostea pentru personaje vesele, zâmbitoare și dragostea pentru culoare.

Cherokee Print, colecție definită de culoare și veselie

Copiii sunt fascinați de culori, motiv pentru care acestea nu trebuie să lipsească nici din cabinetul medical. Există mai multe moduri prin care poți adăuga o pată de culoare în cabinetul medical (stickere, postere și jucării), iar toate eforturile tale de a crea un cadru favorabil pentru cei mici pot fi completate de o uniformă cu imprimeu vesel.

Uniformele Cherokee Print îmbină culori vesele în modele variate. Dacă ești medic sau asistent/ă într-o clinică stomatologică, probabil vei alege un halat tematic, așa cum este halatul medical CK614 BITH. Pe de altă parte, halatele cu imprimeu precum fluturași sau animăluțe se potrivesc indiferent de specificul cabinetului în care lucrezi și cu siguranță vor avea un impact pozitiv asupra micilor pacienți. În această categorie intră și halatul CK652 STCU, cu tematică florală și animăluțe zâmbitoare, care îi invită pe copii la conversație.

Ce alte caracteristici mai au uniformele Cherokee Print?

Uniformele Cherokee Print au rolul principal de a îmbunătăți comunicarea dintre cadrele medicale și cei mici, dar ce alte trăsături remarcabile mai au aceste uniforme? Uniformele marca Cherokee îndeplinesc toate exigențele pe care orice practicant din domeniul sănătății le-ar putea avea cu privire la uniforma pe care o poartă zi de zi.

Flexibilitatea, confortul și rezistența sunt atributele principale ale uniformelor Cherokee Prints. Acestea pun în evidență silueta și sunt extrem de practice, multe modele fiind dotate cu buzunare încăpătoare, în care îți poți pune fie telefonul mobil, fie instrumente medicale compacte la care să ai acces rapid. Uniforma îți oferă libertate de mișcare, îți lasă pielea să respire și oferă protecție împotriva factorilor externi care ar putea intra în contact cu pielea.

Așadar, uniformele Cherokee Print reprezintă o soluție care prioritizează atât medicii și asistentele care le poartă, oferindu-le confort și siguranță, cât și pe micuții pacienți, oferindu-le acestora o imagine plăcută, care surprinde culori și elemente care să le aducă un zâmbet pe buze. Găsești aceste uniforme la MediFashion, unde poți alege dintr-o colecție diversificată, definită de calitate și rezistență.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola