Costumul medical Cherokee – versatilitate, stil și funcționalitate în piese vestimentare deosebite

Costumul medical este compus din halat și pantaloni, cele două piese vestimentare esențiale care domină garderoba de serviciu a unui practicant din domeniul sănătății. Acum, medicii și asistentele aleg uniforme care să corespundă stilului personal și care să le reflecte dragostea pentru meserie, dar și grija față de fiecare pacient.

Marca Cherokee și-a atribuit deja de multă vreme supremația în industria uniformelor medicale, cu numeroase lansări de colecții atractive, dedicate profesioniștilor din domeniul sănătății. Principiul după care Cherokee se ghidează în realizarea uniformelor este de a combina cu succes stilul și caracteristicile funcționale care definesc o uniformă sigură din punct de vedere sanitar.

Îți dorești calitate superioară pentru uniforma ta? Alege costumele marca Cherokee!

Nu este o noutate faptul că un cadru medical își dorește o uniformă sigură, care să ofere protecție deopotrivă pentru cel care o poartă, cât și pentru cei din jurul său. Cherokee răspunde la această nevoie firească din mediul spitalicesc și continuă să lanseze uniforme care să capteze atenția medicilor, în primul rând prin caracteristici de ordin funcțional.

Costumele medicale unisex Cherokee îndeplinesc standardele de calitate și sunt fabricate dintr-un mix de poliester și bumbac poplin, așa încât să înglobeze în piesele vestimentare avantajele fiecărui tip de material. Delicate cu pielea și lejere, uniformele Cherokee devin remarcabile prin rezistența la spălările multiple și prin faptul că își păstrează culoarea și textura în timp.

Cum alegi costumul Cherokee adaptat mediului de lucru?

Este adevărat, culoarea albă își pierde treptat superioritatea în tot mai multe centre medicale și cabinete stomatologice, însă rămâne în continuare în topul alegerilor unui număr suficient de cadre medicale. De aceea, costumul este disponibil atât în nuanța albă (costumul medical unisex WW530C WHTW XS), cât și în alte nuanțe precum albastru, verde, roșu sau negru.

E important să alegi setul care să respecte cerințele din mediul tău de lucru. Într-un laborator de analize ar putea fi permisă alegerea unui costum într-o nuanță diferită de alb, în vreme ce într-un cabinet medical ar putea exista o regulă bine stabilită cu privire la culoarea pe care trebuie să o aibă în uniforma.

În orice caz, alege o culoare care să corespundă cu mediul tău de lucru și un model care să îți asigure un confort sporit pe tot parcursul programului. Mai multe cadre medicale preferă să își achiziționeze costume și nu piese separate. Motivul? Halatul și pantalonii sunt fabricați din aceleași tipuri de materiale și au nuanțe identice, astfel că economisesc timp și aleg mai rapid uniforma preferată.

Costumele medicale Cherokee mizează pe tendințe fashion și cerințe exigente de funcționalitate

Când alegi o uniformă medicală, nu trebuie să te îndepărtezi de la niciuna dintre cele două cerințe: stil și funcționalitate. Rolul uniformei este de a asigura o barieră puternică de protecție împotriva agenților patogeni și de a stopa transmiterea bacteriilor intraspitalicești, dar acest lucru nu înseamnă că nuanța și croiala uniformei sunt de neglijat. Când alegi costumele medicale marca Cherokee te bucuri de piese vestimentare definite de calitate, care integrează în același timp tendințele fashion din industria medicală.

Costumele medicale Cherokee din oferta MediFashion își propun să oglindească o personalitate puternică, să reflecte pasiunea pentru meserie și să ofere protecția de care au nevoie profesioniștii care petrec ore în șir zilnic în mediul spitalicesc.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola