Cu Cherokee Uniforms esti mereu in siguranta!

Fiecare profesie este caracterizata de un cod vestimentar specific. Dintre toate, cariera medicala este una dintre cele mai proeminente, din acest punct de vedere, alaturi de celelalte profesii din cadrul serviciilor de urgenta. Cand vezi un halat alb, te gandesti instantaneu la un medic. E primul gand legat de persoana care il imbraca, prima impresie. Doar ca lucrurile s-au mai schimbat, in ideea in care halatul poate fi inlocuit de cadrele medicale cu tinute mai atractive si chiar mai sigure.

In ultimii ani si piata uniformelor medicale din Romania a evoluat, cadrele medicale avand mai multe variante de a se imbraca la locul de munca – generozitatea ofertei de tinute medicale se poate observa si pe site-ul nostru MediFashion.ro.

Uniforme medicale fashion, dar sigure

Era halatelor albe nu a apus, dar este completata acum de uniforme colorate, care ies din banal si care aduc parca in cabinet sau in salonul de spital un sentiment de liniste si de incredere in actul medical. Din fericire, in ziua de astazi, persoanele din acest sector nu sunt doar profesionisti rigizi, ci au devenit mult mai deschisi la nevoile pacientilor, dintre care cea mai importanta, poate, este aceea a empatiei.

Uniformele moderne, cum sunt cele de la Cherokee Uniforms, brand pe care il aducem in exclusivitate pe piata din Romania, sunt foarte sigure din punct de vedere sanitar, dar sunt si confortabile si, bineinteles, la moda.

Ce avantaje iti ofera Cherokee Uniforms

Sa luam pe rand aceste avantaje si sa le explicam pentru a va demonstra ca aceste articole vestimentare merita sa fie achizitionate de catre unitatile sanitare, atat pentru protectia sporita a angajatilor in fata agentilor patogeni, cat si pentru stoparea transmiterii unor boli care pot fi fatale in multe cazuri.

  • Uniformele Cherokee sunt sigure: toate produsele sunt antibacteriene. Mai exact, nu permit dezvoltarea virusurilor si a bacteriilor contractate in spitale, in acest fel fiind practic imposibila transmiterea lor atat in interiorul incintei medicale, cat si in afara ei. Uniformele sunt atat antimicrobiene, cat si antimicrobiene cu bariera fluida. Principiul lor consta in aplicarea ionilor de argint pe suprafata materialelor si a unui tratament (NANOTEX Resists Spills) care are rolul de a opri dezvoltarea microfilmelor, asigurand permeabilitatea materialului.

  • Uniformele Cherokee sunt confortabile si fashion - provin de la brandul american Cherokee Uniforms, lider mondial in productia textilelor medicale. Imbracamintea Cherokee este cunoscuta inca din 1972 si si-a pus amprenta asupra modului in care au fost proiectate si fabricate uniformele si accesoriile medicale. Astfel ca siguranta pe care acestea o ofera este completata cu brio de confort, atat in ceea ce priveste halatele, pantalonii, bluzele, rochiile, fustele, jachetele, vestele, cat si incaltamintea.

Uniformele imprimate ofera calitate si siguranta

Uniformele imprimate sunt o adevarata placere pentru privitori, dar si pentru cei care le poarta. Brandul Cherokee Uniforms, disponibil pe site-ul nostru, pune la dispozitia tuturor persoanelor care activeaza in sistemul medical halate antimicrobiene care sunt totodata si o adevarata inspiratie. Profesionistii din spitale, cabinete medicale, clinici si alte institutii din acest sector pot opta pentru imprimeurile florale, cu inimioare, abstracte, cu ursi panda si cu multe alte elemente, din colectia Cherokee Prints.

Va invitam, asadar, sa fiti o inspiratie in fiecare zi, cu uniformele Cherokee!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola