De ce sunt Uniformele Cherokee numărul 1 în lume?

Uniformele Cherokee numărul 1 în lume

Deși sunt numeroase branduri de calitate care produc uniforme medicale, unele companii se disting mai mult decât altele datorită unei lungi tradiții în realizarea de produse inovatoare. Cherokee Uniforms este unul dintre aceste branduri. Medicii și asistentele medicale de pretutindeni iubesc produsele lor, motiv pentru care Cherokee este standardul în materie de halate medicale. Iată opt motive pentru care personalul medical din întreaga lume îndrăgește uniformele medicale Cherokee. 

Cherokee are un istoric dovedit al produselor de înaltă calitate

Cherokee Uniforms produce costume medicale prêt-à-porter de mai bine de 45 de ani. Compania are o istorie îndelungată de design și producție de uniforme medicale care sunt confortabile, la modă și durabile - nu e de mirare că sunt un lider de piață atunci când vine vorba de îmbrăcăminte pentru cadrele medicale. Uniformele lor au combinat, de-a lungul timpului, funcționalitatea cu personalitatea, iar Cherokee răspunde zi de zi nevoilor medicilor prin costumele sale de calitate. 

Oferă o gamă largă de stiluri și croieli

În timp ce multe alte branduri i-au urmat exemplul în ultimii ani, Cherokee a fost primul care a oferit modele de halate la modă care erau de fapt flatant de purtat, iar compania a continuat să își extindă liniile de produse. Cherokee oferă toate mărimile, de la XXS la XL și chiar mai mult, astfel încât, indiferent de înălțimea sau forma corpului, veți putea găsi ceva care să vi se potrivească. Costumele medicale ale brandului sunt, de asemenea, croite pentru a avantaja atât corpurile masculine, cât și pe cele feminine și, bineînțeles, oferă și multe opțiuni de costume unisex pentru o versatilitate maximă.

Halatele Cherokee sunt disponibile în multe imprimeuri și culori

Varietatea nu se oprește la croielile halatelor. Uniformele Cherokee vin, de asemenea, în literalmente zeci de culori uni și imprimeuri. Orice culoare îți dorești, o găsești la Cherokee - de la roșu la roz, mov, albastru, verde, gri sau negru (și toate nuanțele dintre ele). Cherokee este, de asemenea, binecunoscut pentru colecția sa vastă de halate cu imprimeuri, care includ modele de bun gust cu imprimeuri florale, modele abstracte și chiar popularele imprimeuri Disney.

Cherokee produce populara gamă Tooniforms

Vorbind de halate imprimate, nu putem vorbi despre Uniformele Cherokee fără a discuta despre populara lor linie de halate Tooniforms, care prezintă personaje populare din desene animate, precum Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Alladdin și multe altele. Aceste uniforme sunt o modalitate excelentă de a vă bucura pacienții (mici și mari, deoportivă), bucurându-vă în același timp de confortul și durabilitatea halatelor clasice Cherokee. O bluză Tooniforms înveselește întotdeauna ziua oricărui pacient, iar aceste halate se pretează deosebit de bine cadrelor medicale care au în mod frecvent pacienți copii. 

Marca a continuat să inoveze 

Alte branduri care au o istorie atât de lungă de produse de succes ar putea fi tentate să se lase pe tânjeală și să culeagă laurii, dar nu și Cherokee Uniforms. Compania a continuat să lanseze noi uniforme care perfecționează produse deja excelente, împingând și mai departe limitele designului de halate. De exemplu, linia de halate Infinity este realizată cu o țesătură elastică incredibil de funcțională, care oferă un nivel de confort exceptiional pe tot parcursul zilei de lucru. În plus, tehnologia CERTAINTY® Antimicrobial Fabric inhibă dezvoltarea bacteriilor, a ciupercilor și a algelor, o necesitate pentru asistentele și cadrele medicale care sunt expuse la microbi toată ziua.

Cadrele medicale joacă un rol activ în procesul de design

Uniformele Cherokee nu sunt create doar de designeri care vin cu idei în abstract. Compania lucrează cu un colectiv de asistente medicale la nivel național care oferă feedback cu privire la noile produse și la tendințele din industrie, influențând procesul de design. Ori de câte ori veți îmbrăca o pereche de halate Cherokee, veți ști că asistente medicale reale, la fel ca dumneavoastră, au contribuit la testarea și perfecționarea lor prin experiență.

Este standardul industriei

Cherokee Uniforms este pe piață de atâta timp cu un motiv: este standardul industriei în materie de uniforme medicale. Când vine vorba de calitate, durabilitate, funcționalitate, confort și modele la modă - ca să nu mai vorbim de un istoric dovedit de fabricare constantă a unor astfel de halate - Cherokee Uniforms nu poate fi întrecut. La urma urmei, asistentele medicale au avut încredere în această companie de peste 45 de ani pentru un motiv.

Cherokee face mult mai mult decât halate medicale

În timp ce Cherokee Uniforms este cel mai bine cunoscută pentru halate, brandul își aduce expertiza în design și producție și la o varietate de alte produse, inclusiv jachete, halate de laborator, genți medicale, saboți, pantofi, șosete și ciorapi și multe altele. Indiferent ce cumpărați de la Cherokee, știți că primiți un produs de înaltă calitate care a fost conceput special pentru medici și asistente medicale.

Există multe lucruri pe care să le îndrăgești la Cherokee Uniforms, începând cu aceste opt motive, motiv pentru care cadrele medicale au contribuit la transformarea halatelor Cherokee în lider de piață. Dacă sunteți în căutarea unor halate sau a altor echipamente pentru asistente medicale care combină aspectul plăcut cu caracterul practic, Cherokee este greu de învins.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola