De ce uniformele medicale Cherokee sunt dedicate oamenilor speciali

Lucrezi în domeniul medical şi fiecare zi din viaţă ţi-e dedicată pacienţilor de a căror sănătate te îngrijeşti? Acest articol este pentru tine, indiferent că eşti medic, asistentă sau infirmieră. Subiectul este unul despre care am mai vorbit, deşi nu la modul în care o vom face azi.

Despre cât de sigure, confortabile şi estetice sunt uniformele Cherokee am vorbit în mai multe articole publicate pe blog de-a lungul timpului, astăzi ne vom opri la un aspect despre care nu am mai amintit. Concret, ne vom îndrepta atenţia către creatoarea acestor uniforme medicale atât de speciale şi vom intra în culisele fabricării lor - Sallian Song este designer de modă principal al uniformelor medicale Cherokee.

Cine este creatoarea modelelor de uniforme medicale Cherokee şi ce o inspiră?

În calitate de cadru medical, probabil că nu te gândeşti niciodată la persoana care se află în spatele uniformelor tale preferate, dar de fiecare dată când le îmbraci, porţi creaţia unui designer de modă. Sallian Song nu este un nume celebru în industria fashion, dar dacă eşti familiarizat cu uniformele medicale Cherokee, deja i-ai văzut design-urile.

Colecţiile pe care Sallian Song le semnează sunt inspirate de factori foarte diferiţi. De exemplu gama Statement by Cherokee este inspirată din Prada, Lululemon şi eroii din domeniul sănătăţii. Întrebată despre sursele de inspiraţie, creatoarea a menţionat liniile curate (în sensul de croiala îngrijită) specifice Prada și a pus accent pe durabilitatea şi detaliile inedite specifice Lululemon. Cât despre eroii care o inspira, Sallian Song a oferit un răspuns sugestiv: “la televizor, când viaţa unei persoane este în pericol, cine o salvează? Cineva care poartă uniformă. Mass-media a contribuit la creşterea importanţei profesiei de cadru medical şi a făcut din uniforme un articol interesant de purtat.”

Colecţiile Cherokee au ca punct de plecare informaţia cu privire la ce îşi pot dori clienţii. Pe baza acestor informaţii, Song îşi expune viziunea pentru colecţiile sale, pentru a-şi îndruma echipa formată din designeri şi specialişti în dezvoltarea produselor. Aceştia schiţează idei, acordând atenţie deosebită modului în care articolele se asortează. “Filozofia mea de design este pozitivitatea corporală”, declara Sallian Song.

Cât despre colecţia Statement Cherokee, aceasta va fi disponibilă în lume – pentru o perioadă limitată de timp

Deşi colecţia este disponibilă în 8 mărimi şi are un preţ accesibil (preţul articolelor începe de la 190 lei), aceste uniforme medicale nu vor fi disponibile pentru totdeauna. “Statement este o ediţie limitată”, explica Song. “Colecţia a fost concepută pentru a face senzaţie – sau o declaraţie- ceea ce nu se va întâmpla dacă toată lumea o poartă”. Colecţia va fi vândută în magazinele de uniforme medicale timp de un an sau până la epuizarea stocului.

“În viitor, vom adăuga mai multe stiluri în linia Statement”, asigura Song. “Avem o întreagă echipă care lucrează pentru a te face să arăţi şi să te simţi bine, ceea ce îi poate face şi pe pacienţii tăi să se simtă mai bine la rândul lor.”

Ce am vrut să spunem, de fapt, prin acest articol este ca uniformele medicale pe care alegem să le comercializăm spun poveşti interesante, fiind o alegere perfectă pentru oamenii ale căror poveşti de viaţa sunt cel puţin la fel de interesante!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola