Fii elegantă chiar și în uniformă medicala!

Ce femeie modernă nu a auzit de stilul ELLE? Fondată în 1945, revista franțuzească de modă și lifestyle a fost mereu dedicată femeilor tinere care au deja o carieră sau care își doresc ascensiunea profesională, reușind în cei aproape 80 de ani de existență să devină mai mult decât doar o revistă. Citită în peste 90 de țări, ELLE este o voce în lumea modei, un trendsetter în viața femeilor contemporane, un standard de urmat atunci când vorbim despre profesionalism și eleganță.

Medicina din România are nevoie de bun gust

De ce am crede că profesionistele din domeniul medical trebuie să fie private de un stil personal și de atenția pentru finețe la locul de muncă? Costumul de spital onorează nu doar noblețea muncii tale, ci și calitățile feminine de care trebuie să dai dovadă. Prea multă vreme s-a crezut că munca în sistemul medical condamnă profesionistele din acest domeniu la renunțarea definitivă în  ceea ce privește aspectul personal la locul de muncă, că este nevoie de o întărire și masculinizare forțată pentru a face față presiunii specifice mediului spitalicesc. Însă o femeie educată și determinată pune preț chiar și pe cele mai mici detalii ale aspectului său. În întâmpinarea acestor nevoi și dorințe  stilul ELLE își pune amprenta și pe noile colecții de uniforme medicale lansate de brandul original Elle Boutiques. Costumele sofisticate și ultra șic, din materiale ușoare de cea mai bună calitate, flatează silueta și aduc aerul modei pariziene pe culoarele spitalelor. Semnul distinctiv reprezentat de mesaje inspiraționale inscripționate pe buzunarele uniformelor și un logo elegant, sunt ceea ce transformă colecția de uniforme ELLE într-un echipament ce nu poate lipsi din vestiarul oricărei profesioniste din sectorul healthcare.

Iar dacă revista lansată de Hélène Lazareff este disponibilă femeilor din România încă din 1999, colecția de costume pentru spital și wellness este pusă la dispoziție în exclusivitate de MediFashion, liderul pe piața de la noi din țară în importul și distribuția uniformelor și accesoriilor medicale. Cu o medie de 92% poliester și 8% spandex texturat, îmbrăcămintea pusă la dispoziție atât online cât și în magazinele din București, acoperă întreaga gamă de elemente, de la halate și până la pantaloni. În plus, procurarea separată a diferitelor componente vă permite să vă creați propriul outfit, manifestându-vă personalitatea prin intermediul bunului gust patentat de-a lungul timpului de stilul ELLE. Prețuiți feminitatea și stilul, amintiți-vă cine sunteți și apelați cu încrederea la echipa MediFashion, care vă stă la dispoziție pentru sfaturi și comenzi. Pentru că respectăm ceea ce faceți și flerul profesionistelor moderne din domeniul medical, garantăm pentru cele mai înalte standarde de calitate ale partenerilor noștri. La noi veți găsi doar produse originale, din cele mai actuale colecții, putând să vă bucurați de profesionalismul și eleganța spitalelor occidentale chiar și în sistemul din România!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola