Iată cât de importantă este culoarea în alegerea uniformelor medicale!

Partea care îi atrage cel mai mult pe oameni la uniformele medicale este că pot fi personalizate în așa fel încât să se potrivească stilului lor vestimentar. Toți ne dorim să ne îmbrăcăm după bunul plac, astfel încât să ne putem exprima personalitatea chiar și la locul de muncă, iar cu ajutorul unei uniforme medicale aleasă cu atenție oricine va putea atinge acest ideal.

O modalitate prin care îți poți personaliza uniforma este prin alegerea culorii, iar în catalogul MediFashion există o gamă variată de nuanțe din care o poți selecta pe cea care se potrivește cel mai bine stilului tău. Unii oameni aleg să nu iasă din zona lor de confort și să cumpere mai multe articole vestimentare în aceeași culoare, în timp ce alții aleg să-și diversifice garderoba.

Ține cont de regulile instituției medicale pentru care lucrezi!

Bineînțeles, gradul de prestigiu pe care îl are o instituție medicală este deosebit de important pentru reputația ei, motiv pentru care unele dintre ele aleg ca toate cadrele medicale de la un anumit departament să aibă aceeași culoare la uniformă. Pe de-o parte, acest lucru îi ajută să creeze un sentiment de unitate și pe de altă parte, pacienților o să le fie mai ușor să găsească persoana de care au nevoie, ghidându-se după culoarea uniformei.

Uniformele viu colorate par să fie un simbol al departamentelor de pediatrie, întrucât cei mici vor fi mai puțin speriați de un medic care poartă un halat cu personaje din desene animate sau într-o nuanță vibrantă, plăcută la vedere. Cu accesoriile potrivite, copiii nu vor mai fi intimidați de echipa din cadrul spitalului și vor fi mai deschiși în timpul consultului.

Care sunt cele mai populare culori de uniforme printre cadrele medicale?

Ai observat că de multe ori când te uiți la filme în care acțiunea se petrece într-un spital, majoritatea oamenilor poartă halate albe? Altă variantă este uniforma albastră, care apare fie într-o nuanță mai deschisă sau una mai închisă. Motivul pentru care nuanțele turquoise, royal blue și teal blue sunt atât de răspândite este tocmai pentru că inspiră încredere celor din jur.

Chiar dacă acestea par să fie variantele cele mai populare, culorile uniformelor medicale nu se opresc aici. Dacă ești o persoană care stă bine la capitolul încredere de sine, vei putea opta pentru o uniformă de o culoare aprinsă, precum este roșul. O astfel de uniformă te va ajuta să fii direct în exprimare și să-ți susții punctul de vedere.

Sau, dacă vrei să scoți în evidență un nivel ridicat de profesionalism încă de la prima interacțiune, un halat de culoarea închisă va exprima cel mai bine acest lucru. Alegerea potrivită depinde de modul în care vrei să fii văzut de restul colegilor și de pacienții care vin în spital.

În cele din urmă, atunci când îți alegi noua uniformă medicală, nu trebuie să ignori culoarea, întrucât acest aspect te va putea ajuta în mai multe privințe. Gândește-te la impresia pe care vrei să o lași oamenilor din jurul tău și alege o culoare care să te ajute.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola