Investește în imaginea echipei medicale cu uniformele Cherokee!

Într-o unitate medicala, codul vestimentar este elementul care îi ajută pe pacienți să identifice mai ușor personalul. În unele spitale și clinici, uniformele sunt folosite pentru a face mai ușor distincția între departamente și rolurile personalului medical.

Mai multe astfel de unități au ales să investească în îmbrăcăminte, mai precis în articole vestimentare dedicate cadrelor medicale, tocmai pentru a consolida o imagine profesională și pentru a crea un sentiment de unitate în cadrul echipei.

Ce caracteristici trebuie să îndeplinească uniforma ideală?

Uniforma medicală are un rol mai mult decât estetic în activitatea unui medic sau a unei asistente. Aceasta oferă protecție și creează un sentiment de siguranță în rândul pacienților. O astfel de piesă vestimentară, fie că este vorba despre un halat, pantaloni sau un costum medical, trebuie să aibă o funcționalitate ridicată și să reziste în cele mai solicitante medii de lucru.

De ce Cherokee?

Fără urmă de îndoială, Cherokee este lider în industria care stabilește tendințele pe piața de îmbrăcăminte medicală. Creațiile care se află sub numele acestui brand și-au adjudecat deja o poziție fruntașă în preferințele cadrelor medicale din diferite colțuri ale lumii, deoarece sunt caracterizate de o calitate înaltă și de confort sporit în utilizare.

Alegerea acestor uniforme pentru echipa medicală este justificată și de funcționalitatea ridicată a pieselor vestimentare disponibile și în oferta MediFashion, dar și de faptul că Cherokee lucrează în permanență la îmbunătățirea tehnologiilor pe care le folosește în fabricarea uniformelor, ceea ce înseamnă eforturi constante de aliniere la tendințele actuale din domeniul de fashion medical.

Popularitatea brandului Cherokee vine și din faptul că uniformele create sub acest nume constituie o variantă avantajoasă pentru cadrele medicale care vor să rămână în conformitate cu tendințele actuale ale modei și să nu renunțe la îmbrăcămintea medicală obligatorie. Un exemplu foarte bun în acest sens îl reprezintă pantalonii jogger Cherokee (WW011 ROY), care mizează pe un nivel superior de confort și sunt prevăzuți cu mai multe buzunare, astfel încât persoana care îi poartă să transporte ușor obiectele de care au nevoie.

Ce uniforme pot alege cadrele medicale?

Pe lângă tehnologiile inovatoare folosite în fabricarea uniformelor, menite să protejeze pielea de agenții patogeni dăunatori, brandul Cherokee și-a câștigat prestigiul în industria de fashion medical și prin oferta variată pe care a pus-o la dispoziția profesioniștilor din domeniul sănătății și pe care o actualizează în permanență.

În trecut, uniformele clasice îndeplineau strict rolul de protecție și de identificare a cadrului medical. Acum, sunt disponibile uniforme colorate, lejere, aerisite și ușor de întreținut, care asigură protecție sporită și corespund cu stilul personal și tendințele în modă.

Echipele medicale care se orientează către brandul Cherokee au o plajă largă de opțiuni și pot să aleagă halate (damă/bărbat), pantaloni, rochii, costume medicale, fuste, jachete și veste. Oferta nu se oprește aici, căci se poate achiziționa inclusiv încălțăminte medicală antimicrobiană Cherokee, ce completează cu succes ținuta medicală și vine cu un plus de protecție și sprijin în deplasare.

Investiția în uniforme medicale moderne, ce răspund la exigențele asistentelor și medicilor ce își desfășoară activitatea în spitale, clinici și laboratoare, poate însemna un plus de productivitate și eficiență. MediFashion aduce în prim-plan colecții marca Cherokee, în mărimi, culori și modele dintre cele mai diverse!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola