Performanța nanotehnologiei, acum și în uniformele medicale

În ultimele decenii se vorbește tot mai mult despre avantajele nanotehnologiei în domenii dintre cele mai diverse, de la materiale de construcții și până la tratemente pentru boli grave. Era de așteptat așadar ca acest segment inovativ să revoluționeze și standardele materialelor textile. Folosite cu variate ocazii precum echipamente pentru sporturi extreme sau costume de protecție pentru activități cu risc înalt, materialele textile ce folosesc nanotehnologii sunt cu siguranță ultimul standard în îmbrăcămintea de cea mai înaltă calitate pentru profesioniști. Pe piața din România, suntem primii care au făcut accesibile aceste sisteme pentru lucrătorii din sectorul medical.

NANOTEX în parteneriat cu Cherokee Uniforms

Liderul mondial în dezvoltarea și producția de materiale textile care folosesc nanotehnologii sunt cei de la compania NANOTEX, înființată în 1998 de Dr. David Soane, un foarte cunoscut chimist, fost vicepreședinte al Departamentului de Inginerie Chimică de la Universitatea Berkely din California. Studiind modul în care textura plantelor și a diferitelor blănuri de animale dezvoltă impermeabilitate, cei de la NANOTEX au fost primii care au folosit nanotehnologia în producerea de materiale textile și au reușit astfel să ajungă cei care stabilesc în ziua de azi standardul acestei industrii. Prin transformarea structurii moleculare a fibrelor, textilele folosite oferă performanță și comfort, cu o funcționalitate excepțională, fără a modifica caracteristicile naturale ale materialelor. Există cinci puncte forte ale acestei tehnologii: resistența la pete, controlul umidității, evitarea mirosului, îndepărtatea energiei statice și flexibilitatea materialelor. Toate acestea împreună oferă o durabilitate sporită, impermeabilitate care nu se degradează în timp și produse care nu au nevoie de tratamente speciale pentru întreținerea pe termen lung.

Iar pentru ca cei mai buni să rămână in top, materialele NANOTEX au fost folosite pentru crearea de echipamente medicale de către cei de la Cherokee Uniforms, cel mai înalt standard fiind garantat clienților și profesioniștilor din domeniul medical. S-a născut astfel tehnologia Certainty și Certainty Plus, folosită pentru producerea mai multor colecții de costume și uniforme antimicrobiene de dama si barbati pentru spital, cea mai bună opțiune pentru cei care doresc siguranță antimicrobiană, impermeabilitate și confort. Și dacă toate acestea par a fi speranțele unui film science fiction pentru medici, în fapt ele sunt disponibile prin intermediul MediFashion, primul și singurul furnizor din România care pune la dispoziția profesioniștilor nanotehnologiile implementate pentru echipamentul de spital. Eliminând lichidele sunt eliminate și microorganismele, iar nanotehnologia cu ioni de argint asigură asepsia suprafețelor de pe haine. Gama de produse și mai multe informații se găsesc în magazinele fizice și online pe http://www.medifashion.ro/, echipa MediFashion fiind în permanență la dispoziția dumneavoastră.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola