Prin ce caracteristici au devenit saboții AnyWear indispensabili în mediul spitalicesc?

În calitate de cadru medical, trebuie să pui preț pe imaginea afișată pacienților, prin care poți să inspiri încredere și profesionalism. Uniforma pe care o porți are un rol definitoriu în acest sens, iar aici se încadrează nu numai halatul și pantalonii, ci și încălțămintea.

Dacă lucrezi într-un spital, într-o clinică medicală sau într-un laborator de analize, trebuie să acorzi atenție inclusiv pantofilor pe care îi porți. Încălțămintea trebuie să fie înainte de toate confortabilă, practică și să asigure stabilitate în mișcare. Acestea sunt principiile din spatele brandului AnyWear, care pune la dispoziție cadrelor medicale o colecție diversificată de saboți medicali potriviti pentru mediul spitalicesc.

Saboții AnyWear mizează pe confort și flexibilitate

Încălțămintea pe care o porți la locul de muncă nu trebuie doar să îți protejeze piciorul de factori externi (cum ar fi fluidele), ci să îți ofere în permanență confort termic și echilibru în deplasare. Dacă petreci foarte mult timp în picioare și te deplasezi rapid între saloane, soluția potrivită pentru te simți confortabil pe tot parcursul zilei este să porți saboții medicali marca AnyWear.

Prin structură și material, acești saboți au fost fabricați astfel încât să asigure stabilitate, echilibru și aderență. Nivelul superior de confort este favorizat în egală măsură de ventilația corespunzătoare, care permite pielii să respire și să elimine căldura înmagazinată la nivelul piciorului. Confortul și flexibilitatea sunt caracteristicile cheie prin care saboții AnyWear – fabricați din materiale de ultimă generație (a patra generație de DLB) – au captat atenția cadrelor medicale din întreaga lume.

Brandul AnyWear promovează igiena și sănătatea piciorului

Într-un spital, ești înconjurat în permanență de fluide și agenți patogeni. Pentru un plus de protecție împotriva infecțiilor și a răspândirii acestora, este necesar să îți alegi încălțămintea potrivită pentru mediul în care activezi.

Saboții medicali AnyWear din gama ZONE îți oferă protecție și creează o barieră împotriva factorilor externi care nu ar trebui să intre în contact cu pielea. Purtând acest tip de saboți, te ferești de eventualele accidentări (cum ar fi alunecările sau dezechilibrul în timpul mersului), precum și de infecțiile din jur.

Nu vei resimți disconfort la nivelul picioarelor nici după purtarea îndelungată a acestor saboți, deoarece în spatele conceptului AnyWear s-a ținut cont de faptul că personalul medical petrece ore în șir în picioare și nu trebuie să se confrunte cu dureri. Prin materialul de înaltă calitate, acești saboți au capacitatea de a absorbi umiditatea și de a permite pielii să respire.

AnyWear – saboții medicali care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale cadrelor medicale

Confort, echilibru, stabilitate, aderență și respirabilitate – acestea sunt trăsăturile principale ale saboților medicali marca AnyWear. Nu trebuie să îți faci griji nici măcar în privința mirosurilor neplăcute, deoarece branțurile acestor saboți sunt tratate cu tehnologii moderne de prevenire a răspândirii bacteriilor, ciupercilor și implicit, a mirosurilor neplăcute. În plus, saboții AnyWear din gama ZONE sunt aprobați de Asociația Americană de Podiatrie, fapt care certifică avantajele purtării acestora.

La MediFashion poți să găsești această gamă populară de saboți medicali marca AnyWear, precum și celelalte colecții care au câștigat atenția cadrelor medicale din toate colțurile lumii (Point, ALEXIS, PEAK etc.)

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola