Produse de top ce se pot cumpara la promotie!

Ultima luna de vara aduce reduceri de preturi in magazinul nostru online Medifashion.ro. Pana pe 31 august, am pregatit oferte de pana la 50% la produse selectate, in limita stocului disponibil. Acum este momentul ca toti profesionistii din sectorul medical sa-si faca stocul in materie de articole vestimentare si accesorii.

Costume medicale la superpret!

Dupa cum se stie, toate persoanele care lucreaza in domeniul medical au nevoie de vestimentatie si accesorii adecvate pentru activitatea desfasurata. Suntem constienti de acest lucru si, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, am pregatit o serie de oferte, iar unele dintre acestea se aplica halatelor medicale, costumelor medicale, mastilor de protectie sau uniformelor de la branduri de top, precum: Cherokee, Elle, Disney, Dickies, Heartsoul.

Costumele medicale sunt disponibile intr-o varietate de nuante, de la violet-vanata, pana la albastru, precum cerul senin, sau cele gri sau negre. Personalul care este precupat de ingrijirea sanatatii bebelusilor si copiilor va aprecia cu siguranta reducerile la halatele special concepute pentru acest sector. Un halat medical Cherokee Print Pand-Aid, care are un pret promotional foarte avantajos, aduce bucuria intr-un cabinet pediatric, iar copiii, vazand grafica blanda si jucausa de pe el, vor dori sa coopereze mai usor pentru a beneficia de tratament sau diverse proceduri medicale de care au nevoie. O alta optiune de la acelasi brand, pentru personalul medical specializat in pediatrie poate fi si halatul medical Cherokee Infinity Beautiful Blooms, pentru un plus de incredere, speranta si bucurie, fie chiar si intr-un spatiu de spital sau intr-o clinica medicala. Culorile si prospetimea florilor imprimate contribuie la crearea unei atmosfere speciale, iar pacientii, chiar si cei mai mici dintre ei, vor capata incredere in medicul care ii consulta.

Cadrele medicale din spitale vor aprecia si halatele medicale din colectia Elle, care sunt dotate cu trei buzunare, unul la piept si doua frontale, in partea de jos. Sunt versatile, de calitate si sunt de mare ajutor in cazul tuturor activitatilor desfasurate.

Masti de protectie la pret redus

Personalul din farmacii, clinici, cabinete, spitale de stat sau private stie cat de importante si necesare sunt mastile de protectie. Va punem la dispozitie, pe medifashion.ro, mai multe optiuni ale acestor accesorii: masti de protectie reversibile, masti de protectie antibacteriene, care pot fi achizitionate individual sau la set, dupa preferintele fiecarei persoane. Un exemplu ar fi un set de 5 masti antimicrobiene cu bariera fluida reutilizabile Hunter Green, confectionate din tesatura Cherokee Revolution Tech, cu un design inovativ, in trei straturi, care ofera o filtrare mai buna decat acoperirile standard. Dispune de tehnologii antimicrobiene si bariera fluida Certainty, avand o forma adaptata fetei. Aceste masti sunt confortabile, lavabile si reutilizabile.

Reducerile din magazinul nostru online sunt valabile pana pe 31 august. Spor la shopping va dorim!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola