Ești cadru medical? Uite de ce ar trebui să porți saboți special concepuți pentru mediul tău de lucru!

Confortul personalului medical este dictat nu numai de uniforma pe care o poartă, ci și de încălțăminte. Asistentele se află într-o continuă deplasare pentru a răspunde la nevoile pacienților pe care îi au în grijă și care sunt spitalizați în saloane diferite, ceea de dovedește faptul că asistentele au nevoie de încălțămintea potrivită.

Mersul pe jos are numeroase beneficii pentru sănătate, însă acest lucru nu exclude apariția durerilor sau a umflăturilor la nivelul membrelor inferioare. Pentru a evita un astfel de disconfort, este necesar ca practicanții din domeniul medical să își aleagă încălțămintea cu aceeași grijă cu care își aleg uniforma.

Purtând încălțămintea potrivită reușești să eviți durerile și complicațiile

Sondajele arată că majoritatea asistentelor parcurg mii de pași în fiecare tură. În această situație, purtarea pantofilor nepotriviți poate să contribuie la apariția unor dureri de spate, de articulații și de picioare, care se agravează în timp dacă nu se iau măsuri.

Cel mai indicat ar fi ca durerile să fie prevenite prin purtarea unor pantofi potriviți, iar aceia sunt saboții medicali, concepuți în mod special pentru medii de lucru precum cel spitalicesc. La MediFashion, se găsesc mai multe modele de saboți medicali, iar aceștia pot să devină un accesoriu. Cum? Prin asortarea cu uniforma sau prin alegerea unui model sugestiv, așa cum sunt saboții medicali JOURNEY In Everyday Heroes, care surprind o tematică medicală.

Saboții medicali promovează siguranța și productivitatea

Una dintre caracteristicile principale în cazul saboților din colecția ANYWEAR este siguranța. Datorită materialului din care sunt fabricați, aceștia previn alunecarea în zone umede, prevenind astfel căzăturile și alte accidente neplăcute.

Într-o instituție medicală, deseori se întâmplă ca podelele să fie ude, tocmai pentru că sunt curățate și dezinfectate frecvent. De aceea, asistentele care se deplasează rapid pe coridoare pentru a ajunge la saloanele pacienților au nevoie de un plus de siguranță, ce poate fi asigurat de saboții medicali. Libertatea în deplasare și pășirea cu încredere înseamnă automat o mai mare productivitate.

Protecția, confortul și flexibilitatea funcționează în tandem

Rezistenți la alunecare, pantofii destinați cadrelor medicale vizează un nivel înalt de confort. Durerile de picioare sunt prevenite sau ameliorate prin structura saboților, care au o talpă groasă și amortizează impactul din timpul mersului. Acest lucru devine esențial pentru asistentele care merg aproape neîntrerupt și rareori au ocazia de a sta jos pentru a se odihni.

Mereu aflate în mișcare, acestea au nevoie de pantofi ușori și flexibili, care să nu lase la finalul zilei senzația de picioare umflate și durere la nivelul tălpilor. Prin faptul că sunt acoperiți, saboții medicali protejează piciorul de fluide, dar îl lasă în același timp să respire.

Pentru garanția confortului, este imperativ să se aleagă o mărime potrivită – nici mai mare, dar nici mai mică decât mărimea obișnuită a piciorului. În caz contrar, aceștia nu își pot îndeplini rolul și îngreunează deplasarea.

La MediFashion există o colecție diversificată de saboți medicali, potriviți pentru oricine își desfășoară activitatea într-o instituție medicală. Aceștia sunt disponibili în mai multe culori și modele, ceea ce îi face să vină în completarea uniformelor medicale moderne.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola