Transformă-te în eroul micilor pacienți cu uniformele medicale Disney!

Atât ca părinte, cât și ca medic pediatru, știi cât de important este ca micul pacient să se poată relaxa atunci când este examinat de personalul medical, i se prelevă probe sau i se administrează diverse tratamente.

Vizita la doctor nu este, de regulă, un prilej fericit pentru copii și cadrul în care aceasta se desfășoară, personalul medical și felul în care acesta se prezintă în fața celui mic contribuie la succesul sau insuccesul întâlnirii.

Cu uniformele medicale Disney colorate și imprimate cu personajele preferate ale copilăriei, cabinetul doctorului și întreaga clinică se vor transforma într-un spațiu mai primitor, în care micul pacient să beneficieze de o experiență cât mai plăcută.

Uniformele medicale Cherokee, estetică și funcționalitate

Până de curând, nici nu îndrăzneam să ne imaginăm că îmbrăcămintea medicală ar putea fi colorată, lejeră și aerisită. Cu linia de uniforme Disney by Cherokee, acest lucru este posibil. În plus, materialele din care sunt confecționate echipamentele beneficiază de un tratament aparte, astfel încât țesăturile nu trebuie spălate la temperaturi înalte și călcate după fiecare tură.

Lider în industria de profil și inițiator de trenduri pe piața de îmbrăcăminte medicală din întreaga lume, Cherokee oferă personalului medical cea mai înaltă calitate și confort de utilizare a uniformelor, precum și o funcționalitate ridicată, datorită cărora produsele trec probele de rezistență în cele mai solicitante medii spitalicești.

Brandul se caracterizează de asemenea printr-o dinamică ridicată, fiind în permanență adaptat nevoilor personalului medical și îmbunătățind în același timp aspectul uniformelor conform celor mai noi tendințe în domeniul modei utilitare. Drept urmare, clienții uniformelor Cherokee se pot bucura de îmbrăcăminte specializată funcțională, rămânând în același timp în trendurile modei actuale.

Colecția de uniforme vesele, cu personaje preferate de copii

Între costumele medicale Cherokee din oferta MediFashion.ro se remarcă cele cu imprimeuri vesele, colorate, care vor atrage cu siguranță privirile și simpatia copiilor. Știm cât de greu poate fi uneori să faci un copil să accepte liniștit o examinare sau o anumită procedură.

O uniformă bine aleasă poate constitui o supriză plăcută, un punct de atracție pentru cel mic și o metodă de a-l distrage de la scopul vizitei într-un cabinet medical sau într-un centru de recoltare a probelor biologice.

Cât de prietenoasă va fi pentru o fetiță silueta medicului îmbrăcat în halatul medical Cherokee Boo-Nicorn Magic, pe care zburdă unicorni fermecați pe un fundal violet! Tot din colecția Cherokee Prints, halatul Jungle Babes îi va insufla celui mic o senzație de siguranță prin imprimeul în care poate admira mame elefant, hipopotam si girafe imbratisându-și puii într-un decor cu buline colorate. Cât de cool va arăta pentru un băiețel medicul care poartă halatul medical Infinity Cool Down Camo, cu imprimeu de camuflaj!

De cealaltă parte, a personalului medical, cât de ușor poate decurge vizita micilor pacienți la clinică dacă se acordă atenție unor amănunte precum purtarea unei uniforme care să îl încânte pe copil și să contribuie astfel la transformarea medicului într-un erou care aduce alinare problemelor de sănătate în medicina pediatrică.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola