Uniformele medicale de linie industrială – durabilitate garantată

Atunci când vine vorba despre muncă susținută la cel mai înalt nivel, standardele de performanță pentru echipamente sunt negreșit stabilite de către industrie. Iar dacă există o industrie lider mondial, aceea nu poate fi decât industria americană. Din acest context vin în întâmpinarea nevoilor de echipament ale personalului medical noile uniforme Genuine Dickies Industrial Strenght, furnizate pieței din România de compania MediFashion.

Dickies – Lider mondial în domeniul echipamentelor profesionale

Brandul Dickies este cel mai cunoscut producător de echipamente de muncă pentru toate sectoarele de producție, cu o istorie de aproape o sută de ani, fiind fondat în 1922 de C. N. Williamson și E. E. ”Colonel” Dickie, orientat pentru început către industria petrolieră și de autovehicule. De atunci și până acum, compania a devenit numărul unul în dezvoltarea și producerea de costumație de muncă, remarcată în special pentru rezistența și calitatea fabricatelor sale. Domeniul medical nu a fost lăsat la o parte, așa încât în ziua de azi instituțiile din aria sănătății care își doresc echipamente în cantități mari, cu durabilitate crescută pentru angajații lor, aleg uniforme dickies de barbati si femei.

Nou lansata colecție Genuine Dickies Industrial Strenght include uniforme cu durabilitatea și funcționalitatea care au făcut acest brand faimos. Acestea sunt țesute din 80% poliester și 20% bumbac, oferind rezistență mecanică, flexibilitate și confort. Din acest motiv, costumele de spital sunt pretabile pentru gărzi de lungă durată ce presupun folosire intensă. În plus, fiind testate la 75 de spălări cu temperaturi înalte de până la 70 grade Celsius, acest tip de uniforme sunt soluția ideală pentru mediile de lucru cu standarde de antisepsie și sterilizare foarte riguroase. Datorită caracterelor industriale, spălarea acestui tip de uniforme poate fi făcută în spălătoriile instituției, făcând ca întreținerea și punerea lor la dispoziția angajaților să nu fie o problemă. Design-ul este unul clasic și pretabil la orice fel de activitate medicală, cu buzunare incluse, spații laterale pentru ventilație, guler în V și pantaloni cu elastic pentru o îmbrăcare cât mai rapidă. Colecția adusă pe piața românească de MediFashion include 4 modele unisex, două modele cu croi pentru femei și un model de jacketă unisex. Toate aceste modele sunt sortate după coduri de culori pentru mărimi, au spațiu pentru eticheta cu codul de bare și etichetare laterală pentru specificațiile fiecărui produs în parte.

Soluția cea mai practică și de calitate pentru instituția, compania sau spitalul pe care îl reprezentati vine din America prin intermediul exclusiv al MediFashion. Puteți comanda online de pe http://www.medifashion.ro/ orice cantitate vă este necesară, sau puteți verifica autenticitatea și originalitatea produselor în magazinele noastre din București. Pentru muncă serioasă la standarde profesionale, alegeți calitatea industrială!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola