Uniformele medicale Elle, marcă a eleganței și bunului gust

Trendurile în materie de uniforme medicale s-a schimbat considerabil în zilele noastre. Dacă în urmă cu doar câteva decenii, halatul alb era singura normă admisă în ținuta unui medic sau a unui asistent, astăzi varietatea de opțiuni surprinde în mod plăcut medicii, dar și pe pacienții lor. Aceștia din urmă au nevoie să vadă în cel care poartă uniforma medicală o persoană la fel ca ei, cu empatie și grijă față de semeni, dar și cu profesionalismul și seriozitatea necesare îndeplinirii actului medical.

Dacă ești o persoană elegantă și nu ești genul care poartă haine colorate, cu imprimeuri care ies în evidență, poți încerca varianta plină de rafinament a uniformelor medicale Elle pentru un aspect care să atragă într-un mod plăcut atenția pacienților, sugerând eleganță și discreție în același timp.

Uniformele medicale Elle, culori neutre și accent pe croială

Dacă la capitolul culoare, uniformele Elle din oferta MediFashion nu epatează, fiind disponibile în nuanțe neutre de negru, gri, albastru, bleumarin și alb, croiala acestora este absolut impecabilă, fiecare linie și fiecare cusătură fiind minuțios gândită, cu accent pe detalii, astfel încât rezultatul final să sugereze maximum de eleganță și rafinament. Și toate acestea fără a renunța la confort și siguranță.

Halatul Medical Elle Round Neck In Heather Grey va atrage cu siguranță priviri admirative prin simplitatea liniei care se așază perfect pe corpul medicului sau asistentei care îl poartă. Cusăturile decorative, decupajele de la mâneci, buzunarele inspirat marcate și deschizătura de la gât sunt elemente care alcătuiesc un halat potrivit pentru orice siluetă, pe care o va pune frumos în valoare. Contrastul liniilor negre laterale subțiază optic. Aceeași ținută elegantă, o textură aparentă de stofă fină și buzunarele moderne suprapuse fac din pantalonii Elle cu talie medie heather grey o opțiune excelentă de asortare.

Un look sofisticat la cabinet poți obține și cu Halatul Medical Elle Zip Up Black. Clasicul negru, croiala cambrată, deschizătura în V și fermoarul argintiu contrastant sunt elemente de atracție ale acestei piese remarcabile în colecția de uniforme medicale de la MediFashion.ro. Halatul are trei buzunare, două mari și unul ascuns, foarte utile pentru ce are de purtat un medic sau o asistență, fie că este vorba despre instrumente de examinare a pacientului, acte, agendă, stilou sau indispensabilul telefon mobil.

Ținute ușor de purtat și întreținut

Cu uniformele medicale Elle, ai asigurat confort maxim la purtare. Procentul de elastan al țesăturii te ajută să le îmbraci ușor și să te miști fără probleme în cadrul croielilor elegante. Capătul mânecilor, despicăturile de la finalul cusăturilor fac ca, atunci când te așezi la birou, uniforma să se comporte neschimbat și să rămână lejeră.

Materialul din care sunt confecționate rezistă foarte bine la uzură și spălări repetate, chiar cu detergenți mai agresivi. Compoziția este, de asemenea, rezistentă la pete și face ca halatele și pantalonii Elle să nu se șifoneze. Ținuta va arăta tot timpul proaspătă și îngrijită!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola