Vara asta strălucești la cabinet cu uniformele medicale Heartsoul

Vara este anotimpul care permite abordarea celor mai variate stiluri în materie de modă. Uniforma medicală pe care o îmbraci la cabinet nu te mai condiționează azi să adopți o ținută sobră și anostă dată de severul halat alb, ci, dimpotrivă, te ajută să fii la modă și atunci când ești la serviciu.

Cu uniformele medicale HeartSoul de la MediFashion, poți administra o autentică terapie prin culoare pacienților tăi. Poți alege între nuanțe vibrante și imprimeuri originale, care aduc bucuria verii și a vacanței între pereții clinicilor medicale, destinzând în același timp atmosfera și ajutând pacienții să se relaxeze mai ușor atunci când interacționează cu medicul lor sau cu asistenții acestuia.

Terapie prin culoare cu uniformele medicale Heartsoul

Uniformele medicale HeartSoul îmbină confortul și siguranța necesare activităților medicale cu originalitatea și farmecul unor ținute fashion în culori și imprimeuri de vară. Halatul Medical HeartSoul Break On Through Glam Fuschia, care poate fi combinat cu pantalonii în aceeași nuanță te surprinde plăcut prin culoarea îndrăzneață care sparge convențiile vechilor halate albe, scrobite și neatrăgătoare. Nuanța vine de minune pe pielea bronzată, iar caracteristicile materialului, cu o compoziție de 95 % poliester și 5 % elastan, fac ca halatul să fie ușor de purtat, să se așeze elegant pe liniile corpului, avantajând și siluetele mai pline.

De asemenea, nume precum „Berry Blast” (explozie de fructe de pădure), „Sunny Vibe” (vibrație solară), „Charmed Ciel” (Cer fermecat) sau „Pink Dream” (Vis Roz) denumesc uniformele medicale Heartsoul în culori vibrante și provocatoare de bună dispoziție.

Pentru firile mai jucăușe, pentru care profesionalismul și seriozitatea actului medical nu sunt incompatibile cu zâmbetul și cu o glumă care să spargă gheața comunicării cu pacientul, Halatul Medical Heartsoul Round Neck Forever Wild At Heart este exact ce trebuie. Modelul animal print stilizat se poate asorta cu o pereche de pantaloni medicali negri sau în nuanțe de roz, ciel sau bordo (wine).

Confort, siguranță și originalitate

Uniformele medicale HeartSoul din oferta MediFashion îndeplinesc toate criteriile de calitate cerute în activitatea persoanelor din sistemul de sănătate. Sunt alcătuite din materiale rezistente, care nu rețin umiditatea, se păstrează mult timp ca noi în condiții de folosință intensă și spălări repetate la temperaturi ridicate și cu agenți de curățare agresivi cu țesăturile.

Personalul medical care le poartă va avea un aspect modern, atractiv, tineresc și dinamic. Uniformele se așază frumos pe corp, confortabil datorită procentului de elastan din țesătură, își păstrează forma în condiții de umezeală și nu se șifonează.

Cu halatele și pantalonii medicali de la HeartSoul poți aduce bucuria și exuberanța verii în cabinetul tău, fără a renunța la standardele de siguranță și confort necesare în desfășurarea actului medical. Pacienții nu vor ezita să vadă în tine un prieten care le ascultă problemele, păstrând în același timp gândul confortabil despre profesionalismul persoanei competente care le va rezolva problema medicală cu care se confruntă. Alege modelul și nuanța potrivită personalității tale și nu renunța la preferințele în materie de modă atunci când ești la cabinet!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola