Vrei să câștigi încrederea micilor pacienți? Poartă o uniformă încântătoare din categoria Disney!

Dacă lucrezi într-un cabinet de pediatrie, interacționezi zilnic cu micuții pacienți, a căror încredere poate fi uneori dificil de câștigat. Care sunt motivele? În primul rând, mulți dintre aceștia nu sunt familiarizați cu mediul spitalicesc și pășesc pentru prima oară într-un cabinet de pediatrie. În al doilea rând, e posibil ca micii pacienți să fi avut experiențe neplăcute în trecut, în urma cărora au rămas cu o teamă puternică atunci când vine vorba de vizita la medic, chiar și pentru un consult de rutină.

Halatele albe pot provoca anxietate copiilor

În acest caz, medicii și asistentele au o misiune importantă, anume aceea de a le câștiga încrederea copiilor și de a le demonstra că vizita la medic poate fi chiar plăcută. Imaginea medicului sau asistentei poate să influențeze serios modul în care cei mici se raportează la contexul în care se află. Clasicele halate albe pot să provoace neliniște în rândul micilor pacienți și să fie un motiv pentru care aceștia refuză să interacționeze cu medicul sau asistenta.

Dacă ești cadru medical și lucrezi cu cei mici, o idee bună ar fi să porți o uniformă care să faciliteze comunicarea cu pacienții și care să le ofere un sentiment de familiaritate. Este vorba despre uniformele Disney, populare deja în rândul profesioniștilor din acest domeniu, printre care medici stomatologi, medici pediatri și asistente.

Uniformele Disney – articole vestimentare cu impact pozitiv asupra micilor pacienți

Cum îmbunătățesc uniformele Disney comunicarea cu micii pacienți? Înainte de toate, acestea contribuie la crearea unui cadru familiar pentru copii. Uniformele surprind personaje din desenele animate preferate ale copiilor de toate vârstele și le transpun în cadrul spitalicesc, având puterea de a aduce puțină magie și puțină culoare în cabinetul medical.

De exemplu, halatul medical Disney TF639 PHSR înfățișează un personaj popular în întreaga lume, mai exact pe Winnie the Pooh. Cei mici îl vor recunoaște de îndată și se vor simți mai aproape de el, într-un cadru care de regulă le-ar fi putut provoca teamă și neliniște.

Uniforma Disney facilitează comunicarea cu pacienții

Printre altele, uniformele din colecția Disney își propun să le ofere medicilor și asistentelor oportunitatea de a intra în conversație cu micii pacienți, fără ca aceștia să resimtă teama și neliniștea asociate cu vizita la medic. Copiii vor fi fascinați de prezența personajelor preferate în încăpere și vor fi mai ușor de abordat.

Puteți discuta despre personajul pe care îl înfățișează uniforma sau despre desenele preferate ale micului pacient. Conversația se desfășoară într-o manieră naturală, uniforma îndeplinindu-și cu succes unul dintre multiplele roluri pe care le are.

În plus, uniformele Disney se remarcă și prin alte atribute:

Protecție

Uniformele Disney îți oferă protecția de care ai nevoie în mediul spitalicesc, reușind să țină departe de piele factori dăunători și agenți patogeni.

Rezistență

Uniformele din colecția Disney sunt fabricate din materiale calitative (poți alege între uniforme din bumbac 100% sau mix de materiale), astfel că se întrețin ușor și rezistă la spălările frecvente.

Diversitate

Colecția Disney este caracterizată de diversitate în ceea ce privește modelele și culorile. În plus, halatele pot fi asortate cu bonete ajustabile din aceeași gamă, așa cum este boneta chirurgicală TF512 PMHU, care îl surprinde pe îndrăgitul personaj Pikachu.

Prin urmare, dacă îți dorești o uniformă calitativă, rezistentă, care să îți ofere protecție pe toată durata programului și dacă printre pacienții tăi se află și copii, colecția Disney ți se adresează cu o gamă variată de halate vesele și colorate, disponibile la MediFashion!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola