În calitate de importator si distribuitor de îmbrăcăminte medicală, suntem prezenți pe piața de ani de zile. Încă de la începutul brandului Medifashion, ne-am remarcat printr-o abordare neconvențională a creării unei oferte de produse și ne concentrăm pe nevoile și așteptările reale ale clienților noștri. Dorința de a oferi produse mai bune și mai bune la prețuri avantajoase in cel mai bunt raport calitate pret a contribuit la stabilirea colaborării cu renumitul brand Cherokee Uniforms USA.

Medifashion a câștigat o poziție de lider datorită introducerii pe piata din Romania a tehnologiilor inovatoare si textilelor superioare care au provocat o adevărată revoluție. Prin stabilirea cooperării cu cei mai mare producători Americani de îmbrăcăminte medicală, am adus soluții ideale spitalelor din Romania, centrelor de îngrijire a sănătății si multor alte institurii unde imvbracamintea de lucru este necesara. Nici nu am fi îndrăznit in trecut să ne gandim ca imbracamintea medicala – uniformele pentru medici și asistente – ar putea fi colorate, imprimate, ultra accesorizate cu furnituri si buzunare, ușoare, antibacteriene, protectie cu bariera fluida, aerisite si mai ales la tesaturi care pur si simplu nu se mototolesc. Fiind incantati de toate aceste soluții inovatoare am câștigat o experiență foarte valoroasă, pe baza căreia MediFashion încă își creează oferta unică de produse la cele mai inalte standarde de imagine si servicii pentru clientii si partenerii nostrii.

Un avantaj suplimentar al aprovizionării noastre este întotdeauna un preț favorabil. Datorită multor ani de cooperare cu partenerii nostrii, putem oferi clienților noștri prețuri mai mici decat concurenta. În același timp, nu scădem standardele de servicii pentru clienți, după cum puteți vedea astăzi prin plasarea primei comenzi în magazinul MediFashion.ro.

Cherokee Uniforms este lider mondial în industria uniformelor medicale, care a stabilit în mod constant tendințele pe piața îmbrăcămintei medicale din Statele Unite și din întreaga lume. Bluzele, pantalonii și bonetele medicale Cherokee Uniforms se caracterizează prin cea mai înaltă calitate și confort de utilizare și, în același timp, o funcționalitate ridicată, datorită căreia trec examenele din nou și din nou în cele mai solicitante medii de lucru ale medicilor. Brandul se distinge printr-o dinamică foarte mare. Cherokee Uniforms lucrează în mod constant la îmbunătățirea tehnologiilor utilizate, făcând în același timp eforturi pentru a se asigura că liniile de produse ulterioare corespund tendințelor actuale în moda utilităților. Datorită acestui fapt, clienții nostrii se pot bucura de îmbrăcăminte de specialitate de cea mai inalta calitate influentand moda actuală. Un exemplu excelent de urmărire a tendințelor actuale ale brandului sunt uniformele antimicrobiene tratate cu bariera fluida cat si joggerii medicali care au revoluționat atitudinea profesioniștilor din domeniul sănătății față de ideea de a purta pantaloni la locul de muncă.

Devino Distribuitor B2B:

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola