DREPTURILE CONSUMATORULUI SI RETURURI

Conform Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000, pentru returnarea produselor achizitionate trebuie respectate urmatoarele conditii:

1. Produsul trebuie să fie returnat în ambalajul original și în aceeasi stare în care a fost primit, împreună cu etichetele produselor.
2. Produsul să nu prezinte urme de folosintă ( sa nu fie purtat sau  deteriorat).
3. Returul produsului va avea loc în termen de maxim 30 zile calendaristice de la data livrarii efective.
4. Din motive de igienă, compania noastra nu va accepta retururi de maști, șosete și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personala.
5. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.
6. Recomandarea noastra este sa verificati cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii dvs., starea și ambalajul acestuia, astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele neconformitati.
7. Ne rezervam dreptul de a refuza returul, daca in urma propriilor verificari, produsele nu respecta conditiile de returnare mentionate.

8. Produsele pentru schimb/retur partial: vor fi expediate de catre client prin orice firma de curierat ( EasyBOX SAMEDAY, CARGUS, BOOKURIER, etc.), la adresa mentionata mai jos. Costul transportului produselor catre depozitul nostru, intra in atributiile cumparatorului.

RETUR IN MAGAZIN

ADRESA DE RETUR:
Logic Net Srl
Strada Av. Petre Cretu nr 51,
București, sector 1, cod postal 012051
0765399933/ 0723980244

NU PRIMIM COLETE RETUR PRIN POSTA ROMANA CU RIDICARE DE LA OFICIUL POSTAL PENTRU CA NU SUNTEM INSTIINTATI DE PRIMIREA ACESTORA SI SE VOR INTOARCE INAPOI.

IMPORTANT: Clientul TREBUIE sa achite transportul in momentul in care preda returul curierului (coletele ce vin cu plata la noi, vor fi refuzate), cu exceptia serviciului Retur SameDay EasyBox.

RESTITUIREA VALORII PRODUSELOR RETURNATE

RETUR FARA GRIJI LA EASYBOX - SAMEDAY  click RETUR EASYBOX

In cazul returului prin curier rapid, daca toate conditiile de mai sus sunt respectate trebuie completat urmatorul "Formular de retur": https://www.medifashion.ro/form/formularderetur-g1.html

ADRESA DE RETUR:
Logic Net Srl
Strada Av. Petre Cretu nr 51,
București, sector 1, cod postal 012051
0765399933/ 0723980244

În cazul unui retur al unei comenzi la care transportul pentru livrarea initiala a fost platit de client, suma transportului nu va fi restituita. Suma  restituita va fi doar cea a produsului/produselor returnate.

In cazul unui retur al unei comenzi la care transportul pentru livrarea initiala a produsului/produselor a fost gratuit (suportat de Medifashion.ro pentru comenzi in valoare de peste 450 lei), la restituirea sumei de bani se va retine contravalorea transportului 20 lei, daca in urma returnarii valoarea comenzii initiale scade sub 450 lei.

RETUR EASYBOX - SAMEDAY  click  Retur EASYBOX

Restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. Logic Net SRL in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului. 

RETUR PRIN CURIER RAPID 

Restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. Logic Net SRL in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului. Costul transportului  pentru retur intra in atributiile cumparatorului.

RETUR IN MAGAZIN

In cazul restituirii produselor direct intr-un magazin MediFashion, returul este verificat pe loc in magazin si, daca indeplineste conditiile de returnare descrise la pct. 1-7, cumparatorul primeste contravaloarea produselor returnate, prin transfer bancar, in termen de 14 zile lucratoare, aplicandu-se aceeasi politica de returca de la paragraful anterior.

SCHIMB PRODUSE ACHIZITIONATE ONLINE IN MAGAZIN FIZIC

In cazul unui schimb de produse intr-un magazin fizic MediFashion, valoarea minima a produsului/lor schimbate trebuie sa corespunda cu cea initiala, in caz contrar nu se poate opera schimbul.

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola