MediFashion
Societatea Comerciala Logic Net srl, organizata in baza legii romane.
 
Comunicari electronice
 
Prin accesarea site-ului medifashion.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate medifashion.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la medifashion.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.
 
Tranzactie
 
Incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre site-ul medifashion.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri PlatiOnline agreat de catre medifashion.ro, indiferent de modalitatea de livrare.
 
Tranzactii online
 
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, aceasta se realizeaza prin solutiile standard integrate sistemului PrestaShop©. Tranzactiile online se vor face prin intermediul solutiei integrate in site, PlatiOnline (SC C Solution srl). Sunt acceptate toate tipurile de carduri sub siglele: VISA (Clasic, Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro daca au cod CVV2/CVC2), cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.Tranzactiile online (cumparaturile), pot fi efectuate pe acest site doar de catre Clientii inregistrati, persoane fizice sau juridice care au furnizat informatii complete si verificabile, conform rutinei de inregistrare incorporate in PrestaShop. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele medifashion.ro. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactiile cu cardul. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dumneavoastra este garantata de faptul ca PlatiOnline (SC C Solution srl), nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dstra sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dstra.
Deasemena, Logic Net srl isi rezerva dreptul de a retrage calitatea de client inregistrat persoanelor care nu respecta "Termenii si Conditiile" de folosinta a site-ului medifashion.ro. Varsta minima pentru a fi inregistrat drept client in baza de date medifashion.ro este de 18 ani. Completarea „inregistrarii” asuma implicit declaratia juridica a varstei minime cerute de „Termeni si Conditii”.
 
                                              Plata in Rate prin TBI Bank
Cumperi acum, platesti mai tarziu prin TBIBank !
Alaturi de TBIBank am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.
Pasii sunt simpli:
1. Adaugi produsele dorite in cos iar la finalizare comanda selectezi ca Metoda de plata, varianta "Plata In Rate prin TBI Bank" si finalizezi comanda.
2. Vei fi redirectionat in pagina TBI Bank - te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul.
3. Vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite.
4. Te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original.
5. Semnezi online documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3 luni.
6. Dupa aprobare, noi iti livram comanda.
7. In cazul returnarii comenzii, va puteti retrage din contract printr-un apel la/email la adresa comenzi@medifashion.ro, in termen de 30 de zile de la livrarea comenzii.
Cu creditul prin TBIPay ai numai avantaje:
*Usor de obtinut
*Proces de finantare 100% online
*Fara documentatie fizica
*Disponibil 24/24
*Plan flexibil de rate, tu alegi numarul de rate dorit
*Aprobare rapida
*Cel mai rapid proces de aprobare de pe piata. Ai nevoie de 10-15 minute pentru a cumpara produsul dorit.
*Doar trei pasi, cateva detalii personale si o interfata intuitiva si usor de urmarit.
*Live chat in cazul in care ai nevoie de ajutor pentru finalizarea cumparaturilor.
*Dupa ce selectezi Metoda de plata In Rate prin TBI Bank, finalizezi comanda si vei fi redirectionat in pagina TBI Bank. Vei avea doua optiuni de finantare.
*Pentru sume intre 100 si 2.000 lei – poti plati in 4 rate fara dobanda. Prima rata se plateste imediat dupa aprobarea cererii de finantare;
Te incadrezi pentru un credit furnizat de TBIPay, daca respecti cateva criterii minime:
Cetatean roman cu domiciliul in Romania
Cetateni straini care au rezidenta pe teritoriul Romaniei, cu angajator din Romania;
Venit minim acceptat:
Salariati: 1100 lei – minim 3 luni neintrerupte la actualul angajator
Pensionari: 800 lei
Varsta aplicantului: 18 – 75 ani (cu conditia ca varsta de 75 de ani sa acopere perioada contractuala)
Detalii privind finantarea prin TBIPay :
Suma minima a produselor: 100 lei
Suma maxima a produselor 2000 lei fara dobanda
Cum achiti ratele?
Online – direct pe site-ul TBI Bank accesand link-ul Plateste Rata 
Punctele de incasare PayPoint
Prin scanare cod de bare
Statiile de plata SelfPay – prin scanare cod de bare sau introducere CNP
Statiile de plata QIWI – introducere CNP
Transfer bancar – in conturile bancare - detaliate pe GHIDUL TBI Pay din contract
Pentru mai multe detalii despre platile in rate si creditul TBI Bank puteti contacta institutia creditoare la:
Site: tbibank.ro
Telefon: 021 529 8600
Email: ccc@tbicallcenter.ro
Program: Luni - Vineri, 09:00 - 18:00
Transport / Livrare
 
Clientul are la dispozitie doua modalitati de transport al produselor achizitionate de pe site-ul medifashion.ro, respectiv prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin Posta Romana. Livrarile se vor efectua, in medie, in 48 de ore de la plasarea comenzii (Bucuresti si Romania), si maxim 30 de zile (Uniunea Europeana). Exceptie fac situatiile de forta majora (declarate/definite astfel de catre autoritatile administrative locale sau centrale). In cazul in care livrarea nu poate fi initiata din motive de forta majora, medifashion.ro se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate.

DREPTURILE CONSUMATORULUI SI RETURURI

Conform Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000, pentru returnarea produselor achizitionate trebuie respectate urmatoarele conditii:

1. Produsul trebuie să fie returnat în ambalajul original și în aceeasi stare în care a fost primit, împreună cu etichetele produselor.
2. Produsul să nu prezinte urme de folosintă ( sa nu fie purtat sau  deteriorat).
3. Returul produsului va avea loc în termen de maxim 30 zile calendaristice de la data livrarii efective.
4. Din motive de igienă, compania noastra nu va accepta retururi de maști, șosete și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personala.
5. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.
6. Recomandarea noastra este sa verificati cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii dvs., starea și ambalajul acestuia, astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele neconformitati.
7. Ne rezervam dreptul de a refuza returul, daca in urma propriilor verificari, produsele nu respecta conditiile de returnare mentionate.

8. Produsele pentru schimb/retur partial: vor fi expediate de catre client prin orice firma de curierat ( EasyBOX SAMEDAY, SAMEDAY, CARGUS, Bookurier etc.), la adresa mentionata mai jos. Costul transportului produselor catre depozitul nostru, intra in atributiile cumparatorului.

NU PRIMIM COLETE RETUR PRIN POSTA ROMANA CU RIDICARE DE LA OFICIUL POSTAL PENTRU CA NU SUNTEM INSTIINTATI DE PRIMIREA ACESTORA SI SE VOR INTOARCE INAPOI.

IMPORTANT: Clientul TREBUIE sa achite transportul in momentul in care preda returul curierului (coletele ce vin cu plata la noi, vor fi refuzate).

RESTITUIREA VALORII PRODUSELOR RETURNATE

Daca toate conditiile de mai sus sunt respectate trebuie completat urmatorul "Formular de retur": https://www.medifashion.ro/form/formularderetur-g1.html

ADRESA DE RETUR:
Logic Net Srl
Strada Av. Petre Cretu nr.51
București, sector 1, cod postal 012051
0765399933/ 0723980244

În cazul unui retur al unei comenzi la care transportul pentru livrarea initiala a fost platit de client, suma transportului nu va fi restituita. Suma  restituita va fi doar cea a produsului/produselor returnate. 

In cazul unui retur al unei comenzi la care transportul pentru livrarea initiala a produsului/produselor a fost gratuit (suportat de Medifashion.ro pentru comenzi in valoare de peste 450 lei), la restituirea sumei de bani se va retine contravalorea transportului 20 lei, daca in urma returnarii valoarea comenzii initiale scade sub 450 lei.

RETUR EASYBOX - SAMEDAY  click RETUR EASYBOX

Restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. Logic Net SRL in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului. 

RETUR PRIN CURIER

Restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. Logic Net SRL in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care însoțește in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e. Costul transportului  pentru retur intra in atributiile cumparatorului.

RETUR IN MAGAZIN

In cazul restituirii produselor direct intr-un magazin MediFashion, returul este verificat pe loc in magazin si, daca indeplineste conditiile de returnare descrise la pct. 1-7, cumparatorul primeste, contravaloarea produselor returnate prin transfer bancar, aplicandu-se aceeasi politica de retur.

SCHIMB PRODUSE ACHIZITIONATE ONLINE IN MAGAZIN FIZIC

In cazul unui schimb de produse intr-un magazin fizic MediFashion, valoarea minima a produsului/lor schimbate trebuie sa corespunda cu cea initiala, in caz contrar nu se poate opera schimbul.

 
Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului www.medifashion.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea medifashion.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a medifashion.ro si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a MediFashion a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea firmei Logic Net srl sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 
Datele personale
 
Pe site-ul www. medifashion.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. medifashion.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre medifashion.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.
 
Securitatea informatiilor
 
medifashion.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. medifashion.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www. medifashion.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, medifashion.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitati privind produsele

medifashion.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. medifashion.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care medifashion.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. medifashion.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

Limitari ale responsabilitatii

medifashion.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. medifashion.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
 
 
Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si medifashion.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre medifashion.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Valoarea maxima a obligatiilor medifashion.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de medifashion.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, medifashion.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. medifashion.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre medifashion.ro.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola