MediFashion
Societatea Comerciala Logic Net srl, organizata in baza legii romane.
 
Comunicari electronice
 
Prin accesarea site-ului medifashion.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate medifashion.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la medifashion.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.
 
Tranzactie
 
Incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre site-ul medifashion.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri PlatiOnline agreat de catre medifashion.ro, indiferent de modalitatea de livrare.
 
Tranzactii online
 
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, aceasta se realizeaza prin solutiile standard integrate sistemului PrestaShop©. Tranzactiile online se vor face prin intermediul solutiei integrate in site, PlatiOnline (SC C Solution srl). Sunt acceptate toate tipurile de carduri sub siglele: VISA (Clasic, Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro daca au cod CVV2/CVC2), cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.Tranzactiile online (cumparaturile), pot fi efectuate pe acest site doar de catre Clientii inregistrati, persoane fizice sau juridice care au furnizat informatii complete si verificabile, conform rutinei de inregistrare incorporate in PrestaShop. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele medifashion.ro. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactiile cu cardul. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dumneavoastra este garantata de faptul ca PlatiOnline (SC C Solution srl), nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dstra sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dstra.
Deasemena, Logic Net srl isi rezerva dreptul de a retrage calitatea de client inregistrat persoanelor care nu respecta "Termenii si Conditiile" de folosinta a site-ului medifashion.ro. Varsta minima pentru a fi inregistrat drept client in baza de date medifashion.ro este de 18 ani. Completarea „inregistrarii” asuma implicit declaratia juridica a varstei minime cerute de „Termeni si Conditii”.
 
Transport / Livrare
 
Clientul are la dispozitie doua modalitati de transport al produselor achizitionate de pe site-ul medifashion.ro, respectiv prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin Posta Romana. Livrarile se vor efectua, in medie, in 48 de ore de la plasarea comenzii (Bucuresti si Romania), si maxim 30 de zile (Uniunea Europeana). Exceptie fac situatiile de forta majora (declarate/definite astfel de catre autoritatile administrative locale sau centrale). In cazul in care livrarea nu poate fi initiata din motive de forta majora, medifashion.ro se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate.
 
Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului www.medifashion.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea medifashion.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a medifashion.ro si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a MediFashion a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea firmei Logic Net srl sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 
Datele personale
 
Pe site-ul www. medifashion.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. medifashion.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre medifashion.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.
 
Securitatea informatiilor
 
medifashion.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. medifashion.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www. medifashion.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, medifashion.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitati privind produsele

medifashion.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. medifashion.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care medifashion.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. medifashion.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

Limitari ale responsabilitatii

medifashion.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. medifashion.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
 
Drepturile consumatorului si retururi
 
Conform Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000, un cumparator are dreptul de a returna produsele comandate si platite in maxim 14 (paispezece) zile de la data livrarii efective. Costul returnarii este suportat de catre client, care va fi indreptatit la rambursarea sumei platite pentru produs(e) intr-un interval de 30 de zile de la data acceptarii returului, inclusiv pentru comenzile platite cu cardul, caz in care suma se va returna pe acelasi card utilizat la tranzactionare, cu conditia ca produsul (produsele, inclusiv accesoriile - unde e cazul), sa fie returnate in starea fizica in care au fost livrate de catre Medifashion.ro, cu toate etichetele si ambalajele intacte. Nu vor fi acceptate drept retur produsele purtate, cu urma de uzura sau deteriorate. In cazul returnarii unor produse la care transportul pentru livrare a fost suportat de Medifashion.ro, suma aferenta livrarii (20 RON) va fi retinuta din valoarea rambursata. [SCLogic Net srl]
 
Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si medifashion.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre medifashion.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Valoarea maxima a obligatiilor medifashion.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de medifashion.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, medifashion.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. medifashion.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre medifashion.ro.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola