Ai încercat să porţi un halat medical Mock Wrap? Convinge-te că merită!

Indiferent că eşti medic, asistent sau ai orice alt job ce are legătură cu sectorul sanitar, acest articol îţi este dedicat, dacă urmăreşti să îţi achiziţionezi o uniformă medicală practică, sigură şi eficientă la locul de muncă.

Ai încercat vreodată un halat medical Mock Wrap? Dacă da, îi ştii deja beneficiile. Dacă nu încă, le vei afla acum!

Nu din întâmplare au devenit aceste halate medicale atât de populare. Deşi majoritatea producătorilor de ţinute medicale au adoptat acest stil pentru că este în mod deosebit foarte fashion, acelea produse de Cherokee sunt cu mult mai mult decât atractive din punct de vedere estetic, bifând cu succes si funcţionalitatea.

Stilul hainelor în care lucrezi te pun în evidenţă şi la locul de muncă

La modul general, ceea ce este minunat la acest stil de halat ține de modul în care se pliază pe talie. Tocmai de aceea, articolele vestimentare cu această croială sunt măgulitoare pentru trup – ascund ceea ce nu vrei să se vadă şi accentuează formele feminine.

Stilul wrap este versatil si ţi se va potrivi, indiferent de silueta pe care o ai. Într-un astfel de halat vei arăta fabulos fără niciun efort. În oferta MediFashion vei găsi acest model de halat în mărimi diverse şi o paletă interesantă de culori. Halatele sunt antimicrobiene si sunt tratate cu ioni de argint prin nanotehnologie.

Atribute care recomandă halatele medicale Mock Wrap din oferta MediFashion

Modelul este clasic, potrivit oricărui tip de silueta

Mock Wrap sunt halate în modele clasice, prevăzute cu două buzunare foarte utile, buclă pentru instrumente, etichetă cu logo lângă bucla elastică şi orificii laterale (în cusătura stil princess). Cele două buzunare sunt foarte încăpătoare, prin urmare, în acestea pot fi depozitate diferite instrumente. În buzunarul drept există o buclă ascunsă, pentru şi mai mult spaţiu de depozitare. Pe buzunarul stâng se găseşte bucla pentru ecuson. Buzunarele sunt destul de mari pentru a încăpea si un telefon.

Sunt halate deosebit de funcţionale

Acest model de halat le oferă practicanţilor din domeniul sănătăţii oportunitatea de a purta o uniformă profesională, elegantă, la un preţ accesibil şi, în acelaşi timp, foarte confortabilă. Sunt prevăzute cu etichete transferate termic, aşadar, nu intră în discuţie acele etichete clasice cusute în interior, inconfortabile.

În partea frontală şi cea din spate, cusătura este în stil prinţesă (cusătură mecanică ascunsă), buzunarele sunt încăpătoare şi, după cum am mai spus, sunt prevăzute cu bucle perfecte de care se pot agăţa instrumente medicale şi ecusonul. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care cadrele medicale le vor prefera.

Sunt fabricate din ţesături elastice şi foarte moi

Uniformele medicale pentru femei Mock Wrap sunt fabricate dintr-o ţesătură fină, netedă şi elastică, dintr-un amestec de poliester, vâscoză şi spandex. Amestecul triplu de materiale face ca uniformele să fie elastice, durabile şi să poată fi spălate la maşină, astfel încât halatul să fie confortabil, uşor de îngrijit şi să reziste în ciuda programului solicitant de lucru.

Aceste halate funcţionează în mod similar cu persoana care le poartă: la fel de mult şi la fel de intens. Sunt fabricate din materiale durabile şi sunt prevăzute cu cusături rezistente pentru a face faţă sarcinilor dificile efectuate zilnic de eroii din domeniul sănătăţii. În plus, pot fi combinate ireproşabil cu modelele de pantaloni antimicrobieni 1124A din oferta noastră, de asemenea, practici, confortabili şi de o calitate superioară. Pantalonii medicali sunt si ei trataţi antimicrobian prin nanotehnologie, cu ioni de argint, tratament ce rezista pana la 300 de spălări.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola