Am deschis un nou magazin in Bucuresti! Va asteptam!

Suntem bucurosi sa va anuntam ca am deschis un nou magazin Medifashion in imediata proximitate a Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti, la care au acces angajati din zeci de clinici de stomatologie, cabinete si alte spitale. Va asteptam la noi cu produse si servicii de calitate superioara din sfera uniformelor medicale, asa cum v-am obisnuit din 2010.

In noul nostru magazin, va intampinam intr-o atmosfera placuta si relaxanta, iar colegii nostri sunt gata sa va ajute in luarea celei mai bune decizii in materie de uniforme medicale. Am creat un spatiu primitor, unde am pus la dispozitie trei cabine de proba generoase. Produsele noastre va asteapta sa le analizati, sa le verificati si sa va incante cu calitatea lor. Doi consultanti din echipa MediFashion vor fi permanent in locatie, pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie si pentru a va ajuta sa aveti parte de cea mai placuta experienta de shopping. In acest fel, va puteti alege simplu si rapid vestimentatia si accesoriile medicale de care aveti nevoie.

Ce puteti gasi la noi

Suntem mandri sa va amintim ca reprezentam marca Cherokee Uniforms © din SUA, lider de piata in productia de uniforme datorita raportului excelent calitate-pret al produselor, dar colaboram si cu alte marci de renume international, ca AnyWear © sau Dickies © . O dovada in plus ca tinem la clientii nostri este faptul ca lucram cu distribuitori importanti carora le furnizam stoc rapid datorita managementului nostru de top.

In magazinul nostru online veti gasi o gama larga de produse MediFashion® : uniforme de dama si de barbati, bonete, accesorii, dispozitive medicale, incaltaminte, halate, masti de protectie, manusi, dezinfectanti si multe alte articole de stricta necesitate pentru echipele medicale din Romania.

Am facut istorie si nu ne oprim aici!

In urma cu 11 ani, am adus in premiera in tara noastra conceptul de fashion medical si de atunci am ramas alaturi de cadrele medicale, furnizandu-le uniforme cu tesaturi ultra usoare, pantofi/saboti si o gama variata de accesorii de uz sanitar, pentru ca un act medical impecabil se face doar cu produse de cea mai buna calitate. Ii sustinem cu drag pe toti clientii nostri care activeaza in: cabinete, clinici, spitale, farmacii, medici particulari, personal medical, saloane de infrumusetare, dar si in alte domenii din sectorul sanatatii, intreprinderi mici si mijlocii si ii asiguram ca le vom furniza in continuare cele mai utile, profesionale si bine realizate uniforme si accesorii.

Si inca ceva: un gand bun, de multumire, pentru toti specialistii care, in timpul pandemiei au facut front comun in lupta contra SARS-COV-2. Suntem mandri sa le stam la dispozitie si sa le oferim ce avem mai bun, atat online pe Medifashion.ro, cat si in magazinele fizice, astfel incat sa-si desfasoare in cele mai bune conditii activitatea. Acum, poate mai mult ca oricand, realizam cat de important este sa dam mana cu mana pentru a infaptui minuni.

Va asteptam in noul nostru magazin de pe Soseaua Stefan cel Mare, langa Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, si va dorim spor la cumparaturi!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola