Avantajele reanimatorului de buzunar

Azi vă vorbim despre reanimatorul de buzunar CPR Adsafe, un produs medical care combină funcţionalitatea cu portabilitatea. La modul general, produsele ADC sunt fabricate din cele mai bune componente, la momentul producţiei fiind utilizate tehnologii de ultimă generație. Toate produsele companiei sunt concepute pentru a satisface nevoile exigente ale pieței actuale de asistență medicală în schimbare şi respectă cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a bifa calitatea superioară a produselor sale, ADC colaborează cu cei mai importanţi producători de componente ISO 9000 din lume.

Tot ceea ce am spus anterior se materializează în avantaje importante, de care puteţi să beneficiaţi consultând oferta MediFashion, pentru a face achiziţii smart.

Ce este un reanimator de buzunar şi căror pacienţi li se adresează

Reanimatorul de buzunar este cunoscut în practica medicală şi sub denumirea de resuscitator manual sau mască cu supapa. Acesta este un dispozitiv de dimensiuni reduse, gata de utilizare, care permite oferirea de suport respirator imediat pacientului, fără a compromite persoana care acordă ajutorul.

Masca perfect transparentă oferă vizibilitate completă asupra pacientului. Fiind transparentă, se poate vedea imediat dacă pacientul are senzaţie de vomă sau dacă vreun corp străin îi blochează căile respiratorii. Masca este confortabilă, tocmai pentru că se mulează pe conturul fetei pacientului. Supapa de protecţie unilaterală permite trecerea aerului de la persoana care face resuscitarea la pacient, fără a exista contact fizic între cei doi.

Astfel, se minimizează orice risc de contaminare încrucişată şi se îmbunătăţeşte igiena procedurii de respiraţie gură la gură. Prin dimensiune, aceasta mască se potriveşte cu sistemele standard de resuscitare şi de respiraţie, permiţând conectarea la oxigen.  

Aplicațiile resuscitorului de buzunar

Un astfel de dispozitiv cu dimensiuni reduse permite să fie mereu la îndemâna personalului medical bine instruit din ambulanţe, din camerele de urgenţă, ori din alte sectoare specifice unităţilor medicale. În principiu, utilizarea sa este susţinută prin faptul că asigură ventilaţie cu presiune pozitivă prin acţionare manuală.

Reanimator de buzunar CPR Adsafe ™ CPR

Caracteristicile care ne determina să recomandăm reanimatorul de buzunar CPR Adsafe sunt menţionate în cele ce urmează:

  • este un dispozitiv prevăzut cu o supapă unidirecţională, extrem de eficientă, care minimizează posibilitatea contaminării mediului steril;

  • conectorul O.D. de 15 mm poate fi ataşat oricărui echipament standard de oxigenare şi ventilaţie;

  • forma ergonomica a măştii şi perna de aer moale asigură performanța întregului dispozitiv, fără scurgeri, prindere ușoară și confort pentru pacient;

  • supapa este de unică folosință, evitându-se astfel contaminarea încrucișată;

  • dispozitivul este prevăzut cu o curea elastică care asigură menținerea măştii optim pe faţa pacientului;

  • în plus, reanimatorul de buzunar CPR Adsafe este vândut cu instrucțiuni de utilizare, mănuși de unică folosință şi cutie de depozitare de buzunar.

Acesta este unul dintre dispozitivele pe care le-am inclus în oferta noastră pentru calitatea superioară pe care o au. MediFashion este alături de clienţii săi printr-o ofertă cu produse care ţintesc performanța şi au şi preţuri accesibile!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola