Cum alegi halatul și pantalonii medicali din colecția ELLE în armonie cu stilul personal?

Navigând printre colecțiile de uniforme disponibile la MediFashion, ELLE îți va atrage cu siguranță atenția, această colecție reunind modele de halate medicale și pantaloni care demonstrează că industria medicală și industria fashion pot fuziona în piese vestimentare deosebite, potrivite pentru diverse medii de lucru (spital, clinică, laborator de analize, cabinet stomatologic etc.)

Uniforma medicală este un real simbol al meseriei și diversitatea de modele care au fost concepute în ultimii ani permit cadrelor medicale să își exprime personalitatea prin vestimentație, bucurându-se de o mai mare libertate referitor la alegerea halatelor, pantalonilor și accesoriilor medicale.

În continuare, îți oferim câteva ponturi care ar putea să îți fie de folos atunci când vrei să cumperi o uniformă medicală care să armonizeze cu stilul tău personal, în condițiile în care mediul de lucru oferă această flexibilitate:

1. Alege o culoare care te reprezintă

Culoarea uniformei pe care o porți trebuie să te reprezinte și trebuie să fie potrivită pentru tonul pielii tale. Uniforma medicală capătă o amprentă personală odată ce alegi un model care ți se potrivește și care îți pune într-o lumină favorabilă trăsăturile.

Uniformele din colecția ELLE sunt disponibile în mai multe nuanțe, așa că poți să alegi dintr-o paletă cromatică diversă. Dacă vrei să renunți la clasicele halate albe și să treci la halate care transmit un sentiment de pozitivitate și care atrag atenția fără efort, nu trebuie să îți fie teamă să alegi un imprimeu vesel. De exemplu, halatul medical EL840 FLOI aduce o pată de culoare în cabinetul medical și creează o atmosferă primăvăratică prin imprimeul floral;

2. Compară tipurile de croieli

Tipurile de croieli sunt la fel de diverse precum nuanțele în cazul uniformelor ELLE. Ideea este să te simți confortabil și să alegi tipul de croială care să îți scoată în evidență trăsăturile. Un model preferat de un număr tot mai mare de cadre medicale este halatul cu croială de tip V-Neck, care nu acoperă gâtul și lasă pielea să respire. Un model realmente deosebit este halatul medical EL613 HGY, halat cu decolteu rotund închis prin capsele ascunse, pe care le poți deschide/închide foarte ușor;

3. Combină corect nuanțele

Având la dispoziție atât de multe modele de halate medicale și pantaloni, este foarte ușor să îți compui un set care să te reprezinte. În colecția ELLE vei găsi pantaloni și halate în nuanțe similare, care au fost fabricate astfel încât să poată fi combinate într-un mod simplu. Dacă alegi un halat alb sau negru, posibilitățile de combinații cromatice sunt numeroase. În schimb, dacă îți dorești o estetică unitară, este important să alegi halatul și pantalonii în aceeași nuanță.

Pantalonii sunt disponibili la rândul lor în diverse modele. Identifică acele piese vestimentare care îți scot în evidență silueta și încearcă de fiecare dată să faci combinații cromatice plăcute din punct de vedere al impactului vizual. Poți adăuga oricând un accesoriu delicat sau o pereche de saboți medicali care să vină în completarea costumului.

Așadar, colecția ELLE aduce în prim-plan o serie de halate și pantaloni medicali al căror scop este să asigure confort superior cadrelor medicale și să le ofere totodată protecție, combinând cu succes avantaje practice cu trăsături estetice deosebite, care permit profesioniștilor din domeniul sănătății să își exprime personalitatea prin ținută.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola