Argumente care determină ca Cherokee să fie un brand bestsellers de uniforme medicale

Uniformele medicale Cherokee şi-au dobândit deja notorietatea pe piaţa dedicată uniformelor medicale, din motive întemeiate. În fond, calitatea este un factor care recomandă un produs, indiferent care ar fi acela. Aceste uniforme au reuşit rapid să devină şi favoritele clienţilor noştri, datorită siguranţei şi calităţii pe care, indiscutabil, le oferă.

Cherokee continuă să lanseze noi modele interesante și țesături inovatoare, fără să facă vreodată compromisuri asupra calității. Simplu de dedus, tocmai această calitate superioară este cea care îi determină şi pe clienții noștri să poarte uniforme medicale Cherokee! Halatele şi costumele din două piese sunt purtate de o serie de profesioniști - de la farmacişti, dentiști şi chirurgi, până la medici veterinari și asistenți cu diferite specializări în medicină.

Halatele Cherokee 4700 din oferta MediFashion sunt ideal de purtat în mediul spitalicesc

Modelul de halat Cherokee 4700 este un item favorit pentru mulți dintre clienții noștri. Este o bluză cu decolteul în V, realizat din 65% poliester și 35% bumbac. Amestecul poliester-bumbac asigură că este foarte ușor de întreținut și nu se va încreți ușor iar in urma spălării textura se catifeleaza oferind o senzație şi mai placută la purtat. Dispune de două buzunare laterale şi un buzunar interior, excelent pentru a ține telefoane mobile sau instrumente medicale.

Modelul este disponibil în peste 20 de culori, dintre care puteți alege măsuri de la 2XS până la 5XL. Pentru o clinică, halatele Cherokee 4700 pot să fie o modalitate optimă pentru a se îmbrăca întreaga echipă cu uniforme confortabile şi moderne.

Pantalonii Cherokee 4200 pot face echipă foarte bună cu halatul mai sus menţionat

Pantalonii Cherokee 4200 sunt prevăzuţi cu talie elastică și se potrivesc foarte bine cu modelul de halat descris anterior. Ambele sunt unisex, sunt confecţionate din acelaşi tip de material şi sunt la fel de elegante. Pantalonii sunt prevăzuți cu două buzunare tip cargo, un buzunar pentru telefonul mobil și un buzunar exterior. În mod cert, acești pantaloni vă asigură spațiu pentru toate necesităţile pe care le aveţi.

O altă opțiune extraordinară de pantaloni, de data aceasta cu o talie reglabilă prin cordon, pentru a oferi un plus de confort, sunt pantalonii Cherokee 4100! Din nou s-au folosit aceleași materiale și culori, astfel încât să poată fi asortaţi cu modelul de tricou 4700 și restul gamei Cherokee. Sunt prevăzuţi cu un buzunar posterior, un buzunar cargo și un buzunar interior, perfect pentru telefonul mobil.

În plus, oferta noastră include şi alte produse Cherokee

Halatele de maternitate Cherokee WW685 și pantalonii de maternitate WW220 sunt piesele unei uniforme medicale care vă pot fi de mare ajutor pe toată perioada maternităţii.

Urmăriţi protecție suplimentară la locul de muncă? Gama Revolution Tech folosește țesături de înaltă calitate cu proprietăți antimicrobiene și o barieră de fluid.

Preferați un halat scurt? Cherokee 4801 este cel mai bine vândut! Acest tip de halat se potriveşte oricărui tip de silueta şi flatează forma naturală a corpului.

Aveţi în vedere că toate piesele vestimentare Cherokee pot fi combinate între ele. Cumpărați două piese chiar şi separat, pentru a vă forma setul perfect de uniformă! De pe Medifashion.ro poți comanda simplu si rapid uniforma preferată!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Creare Cont

Ai deja cont?
Autentificare Sau Resetare Parola